Kezdőoldal » Szórakozás » Egyéb kérdések » Milyen ijesztő kísértet...

Milyen ijesztő kísértet történeteket tudtok Halloween-ra?

Figyelt kérdés
2009. okt. 29. 19:02
 1/7 anonim válasza:
20%
Velem történt. Egyiknap épp a suliba mentem. Észrevettem a barátnőmet az út másik feléről. Ő integetett és láttam mosolygós arcát ahogy felém néz. Láttam amikor integetett és mosolygott.... Rohant oda hozzám , de egy autós a piros ellenére elindult és elütötte a barátőmet. Mire észrevettem addigra a feje oda gurult a lábamhoz. Az egész utca tiszta vér volt..:( :S :( :( :( Nem láttam mást mint a testét amiszét esett a lábai és a keze meg a feje külön volt. Még a felyénaz arva mosolygott. Most is úgy érzem hogy ez az én hibám. Mához öt évre történt. 10 éves voltam... most 15 vagyok és soha nem megyek azon az utcán soha de soha.
2010. júl. 27. 18:34
 2/7 anonim ***** válasza:
28%
uhh ezen én is majdnem elsírtam magam:'( részvétel!!!
2010. aug. 16. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
84%
első KAMU
2010. szept. 3. 23:51
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha az első válaszoló igaz történetre utalt,akk sztem is KAMU! Ha meg magára a válaszra válaszolt,és kitalált,akk nem szóltam. És nincs olyan,hoyg lerepül a feje egy ütkőzéstől,meg minden testrésze szétesik egymástól,és odagurul a feje hozzád,meg mosolyog a feje. Ha igaznak akartad KAMU!!! De akk hatalmas KAMU!
2010. okt. 26. 16:57
 5/7 anonim ***** válasza:
52%

Már bocs utolsó de van ilyen, hogy leesik a feje, vagy bármelyik testrésze..

mert volt barátom mentős és Ő is volt kint ilyen balesetnél..

2010. okt. 30. 12:03
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Első elég rurcsa. :/
2010. okt. 31. 18:45
 7/7 anonim válasza:

Én ismerek egyet :

Volt egyszer egy kislány akinek volt egy babája,ami 3-mat mutatott a kezén.ezt a babát mindig a fiókjában tartotta.Halloween éjszakáján a kislány lefeküdt az ágyába, s mikor ő elaludt a baba kiszökött a fiókból s megölte a kislányt.Reggel az anyuka meglátta a véres ágyat stb-t és a babát a kislány mellett.Ám az anyuka furcsállotta a babát mert már nem 3-mat mutatott hanem 4-et.

2012. okt. 31. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!