Ha egy szakember se tudta elűzni végleg rólam a szellemet, mi a teendő?
Csak, hogy egy kicsit értsük, mik a tünetek ami alapján meg vagy győződve? Pl. hangokat hallasz vagy mi alapján?
Fizikai hatást képes gyakorolni a testemre, nem is kicsit. Folytonos fáradtság, hiába alszom ki magam, előfordult hogy hallottam szavakat amiket nem tudtam kivenni, illetve érdekes hangokat, de ezt nem úgy mintha kívülről hallanám hanem szó szerint a fejemben. Ezt mindig csak akkor vagyok képes észlelni, ha épp lemegyek alfába mielőtt álomba zuhanok. Továbbá képes vagyok látni, igaz a szemem sarkából, illetve ha egy pontba koncentrálok erősen valahol a szobámba, elkezdem nagyon gyengén látni, de ahogy oda nézek eltűnik valamelyik irányba, leginkább a látómezőmet kerüli.
Mint mondtam, a szakemberek nem csalók voltak, mivel azonnal éreztem, hogy jelenleg nincs rajtam. De olyat is hívtam, aki elismert a környéken, mindenki hívja, itt mégse volt képes elérni semmit.
Szerintem nem a szellemeknek van ehez köze!
A fáradság okai :
A
fáradékonyság
az egyik
leggyakoribb
ok, amivel a
betegek az
orvoshoz
fordulnak.
Minden ötödik
ember
szokatlan
mértékben érzi
magát
fáradtnak, és
minden tizedik
ember szenved
krónikus
fáradtságban.
1. Nem mozogsz eleget
2. Rosszak az alvási szokásaid
3. Túl sokat kávézol
4. Vashiányos vagy
5. Depressziós
vagy
sok oka lehett ezt nem kell szelemekel magyarázni.
Szemed sarkából látod?tessék egy értelmes magyarázat rá.
takar pontosan
ez a megnevezés.
Az alvásos paralízis nagyjából
azóta gyötri az egyszerű
halandókat, hogy agytérfogatunk
növekedésnek indult. Vagyis
mondhatjuk, mióta ember az
ember. Egészen régi leírásokat,
tanulmányokat is olvashatunk
ezen jelenségről, bár kétségtelen
tény, hogy egészen a 19.
századig főként démonokkal,
ártó szellemekkel,
boszorkányokkal hozták
összefüggésbe.
A "ne menj le alfába" zseninek üzenem, hogy abba belehalna. Ugyanis, az alvás sokkal mélyebben van, mint az alfa, az alfa tartományon ÁTMEGY az, aki elalszik, vagy felkel. Azok, akik tudatos "meditációval" mennek le alfába, lényegében álom és ébrenlét közé mennek le, de még nem alszanak el. Az elalváshoz egyszerűen muszáj lemenni alfába, és túl is menni rajta, alvás nélkül pedig egy idő után meghal az ember :P
A pszichiáteres és alvásparalízises javaslatokra meg csak annyi a véleményem, hogy nem kizárt, hogy ez az oka, de a tünetek összetettebbek. Az emberek ötöde fáradékony? Lehet, hogy vitaminhiány, de ez még nem zárja ki azt, hogy egyes embereknek tényleg szipolyoznák az életenergiáját. Persze, az is hiba, ha a simán lusta, egészségtelenül étkező szellemet kiált, ám pl. a depresszió lehet eleve az energiahiány TÜNETE (és nem az energiahiány a depresszióé), amelyet pont egy "élősködő szellem" idéz elő. Aztán csodálkoznak, ha az elmegyógyintézetbe benyomott, gyógyszerekkel agyontömött emberek csak még jobban megőrülnek... :/
Kérdező! Próbáltak MÁSOK kommunikálni vele? Mármint akik leszedték rólad?
Lehet, hogy nem pont ugyanaz jött vissza rád. Meglehet, hogy mindig sikerült leszedni egy-egy szellemet, csak épp túl vonzó vagy a számukra, és könnyű préda, ezért a legjobb megoldás a saját védelmed kiépítése lenne velük szemben. Ne hagyd, hogy zabáljanak, erősítsd magad lelkileg.
1. Nevess sokat, legyél jókedvű! A vidámságot kevésbé bírják, mint a bánatot és a depit.
2. Ignoráld. Ha nem foglalkozol vele, nem ijedsz meg tőle, le se tojod, akkor gyengébb lesz veled szemben. Saját tapasztalat: amikor rajtam volt energiaszívó, engem folyton zabált, ám a szkeptikus, és ilyen lények létezésében nem hívő páromhoz hozzá sem tudott szagolni. Ő ugyanis nem félt tőle, nem foglalkozott vele, nem vette észre, míg én igen, megijedtem, és ez a félelem szabad utat adott neki hozzám.
3. Védőpajzs. Képzeld el, ahogy az egész testedet fény veszi körül, mint egy burok, amin nem tud ez a lény áthatolni, mert fájdalmat okoz neki a fény tisztasága. (A gyertya is azért tartotta távol, mert a tűz tisztítja az energiát a környezetében, és nehezen viselik el a tiszta helyeket.) Érdemes lakástisztítást is tartani, amit jól összeköthetsz a fizikai takarítással is (pl. felmosás, a víz jót tesz, és ha tiszta a lakás, akkor a központi helyiség pl. nappali négy sarkába 1-1 teamécses, középre is 1, meggyújtod, égeted őket, és közben csak úgy élvezed a kellemes tisztaságot. :) Vannak egyéb módszerek is, pl. van, aki egy tál vízzel is összeköti a dolgot, működik az is, elvégre a polcot is letörölheted sokféle módszerrel, tiszta lesz, szóval használd bármelyiket, amit én leírtam, az egyszerűbb fajta). Ha te magad zuhanyzol, akkor is vizualizáld, hogy a víz lemos rólad minden "szennyeződést", főleg lelkileg, vagyis a bánat, harag, és egyéb negatív érzések megszűnnek, kimosódnak belőled. Aztán építsd fel a pajzsokat, amit mondtam, lehet több is, és többféle elemből, mind máshogy működik. A tűz erős, mert az éget és pusztít, kevesen tudnak átmászni rajta, a fény szintén jó, kívülre pedig tükröt javaslok, az tükröz is mindent ;) Ezeket így "képzeld magad köré", és jót fog tenni. Lelkileg is erősítenek ezek a dolgok, és jó gyakorlatok.
Az viszont fontos, hogy pozitívan gondolkodj. Nem csak látszólag pozitívan, és a pozitívság nem a "minden szép és jó" jelentéssel bír itt. A pozitív gondolkodás az az, hogy őszinte vagy magadhoz, és ha félsz, akkor bevallod magadnak, hogy félsz, s ahelyett, hogy elkezdenél rettegni emiatt, inkább tudatosítod magadban az érzést, és azt a tényt, hogy ezt a félelmet "valami okozza benned". Kutasd fel az eredetét, hogy mitől félsz, és tégy az ellen, ahelyett, hogy belemerülnél az érzésbe. Ne hagyd, hogy rád másszon.
Illetve, az ártó lényekkel szemben egy dolog be szokott válni: Gondolj rá szeretettel. Gondolj rá úgy, mint egy szegény éhező árvára, akinek ha adsz egy kicsit magadtól is, akkor nem lesz rá szüksége, hogy meglopjon. Ha ezzel a szeretettel fordulsz felé, akkor vagy elindultok egy jó irányba, ami miatt ő majd továbbléphet, vagy kellemetlen érzés lesz neki, és elmenekül. ^^ Általában sokkal hamarabb húznak el az ártó fajták egy "jaj, gyere ide, hadd adjak egy nagy puszit!" hozzáállásra, mint egy "tűnj a fenébe"-re, mert az utóbbi negatív érzés, és neki az a kaja :)
Ha pedig energiára van szükséged, imádkozz Istenhez, kérj tőle, és/vagy kérd az őrangyalod segítségét is. Képzeld el, ahogy az energia feltölt mindenhonnan, fentről és lentről is, és erőt ad. :)
Utolsó!!! Nagyon jól összeszedett gondolataidat vetetted "papirra" nekünk.
Köszönet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!