Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemidézés? Lehetséges? (lent)

Szellemidézés? Lehetséges? (lent)

Figyelt kérdés
Keresztapukám meghalt és szeretném őt megidézni mert nem tudtam neki megköszönni amit értem tett. szerintetek sikerülne? lenne belőle valami baj? akár nekem akár neki? kérlek titeket hogy csak az válaszoljon aki nem bunkózik stb.

2013. okt. 27. 18:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Szellemet nem tudsz idézni.

Ráadásul te örülnél, ha még a síron túl is b*szogatnának?

2013. okt. 27. 18:39
 2/6 anonim ***** válasza:

Hát mindenféle lényt lehet idézni, de egy aktuális embert, nem tudom, hogy. Lehet hogy működik ugyan az a módszer.

Keress rá hogy "evocation". vannak különböző formái

2013. okt. 27. 20:19
 3/6 Farkas András D. ***** válasza:
Ez olyan mintha valakit mindig akkor hívogatnál amikor alszik, nagyon mérges lesz és hozzád vág valamit. Ha odaírod nem bunkózik, kihívod magad ellen a sorsot, máskor ne tedd. A hallott idézés annyira jó ötlet, mint kaját fogadni el egy mosómedvétől, nem ajánlott, ha csak nem vagy egy büdös zoofil. Ha az vagy, próbálkozz a medvével, annak csont van "ott", így csak izgalmasabb. Inkább irodalomból idézz, javítja a memóriád, és nem fognak azért csesztetni mert hülyéskedel a temetőben vagy otthon. Szép estét :)
2013. okt. 27. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:
nem jó ötlet:(
2013. okt. 28. 09:41
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
nem valami jó ötlet a szellem idézés, nem tudod hogy kit vagy mit idézel meg, a szellemidézés nem olyan mint aa facebook chat hogy ráirsz és megköszönöd, lehet hogy egy gonosz entitást idézel meg és akkor fogsz majd faszolni
2013. okt. 29. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
jaja NE idézz! SEMMI féle képpen SEM!!!!!!!! Rábaltázhatsz!!!!!
2013. okt. 30. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!