Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Bermuda haromszog?

Bermuda haromszog?

Figyelt kérdés
tenyleg ott beszippantjak a hajokat ?? mi lehet ott ??
2013. okt. 23. 10:28
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az emberek azért szeretik annyira mert nem tudják megfejteni... Hadd maradjon ez egy titok.
2013. okt. 23. 10:32
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Egy eltorzult mágneses mező :) Azt mondják, hogy a felerősödött mágneses mező zavarja össze a műszereket, ezért a repülők lezuhannak, mert nem tudják, hogy hol vannak a háromszögön belül és, hogy merre van a hely, ahova mennek.A hajókról nem tudom, hogy miért süllyednek el :D Talán eltévednek ott a műszerek megzavarodása miatt és elsüllyeszti a víz őket, egy nagy hullám formájában :D
2013. okt. 23. 10:38
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Állítólag metángáz buborékok húzzák le a hajókat.
2013. okt. 23. 10:54
 4/21 h0tb0y ***** válasza:
27%

Nem igaz amit elöttem írtak!!!

A Bermuda-háromszög alján a mély tengerekben piramisokat találtak h hogy került oda azt nem tudják pontosan lehet h még réges régen az szárazföld volt vagy lehet eleve a mély tengerekbe épitették! Az a lényeg h két nagy hatalmu vmi van oda bezárva h most ember vagy démon vagy vmi lény azt nem tuggyuk sztem démon de lehet nem! És nekik nem szabad ki szabadulniuk mert rengeteg szörnyüség történik a világban és emiatt van egy ien védekezö rendszere h mindent megsemmisit ami a közelébe jut! Repülőket hajókat stb nehogy véletlenül kiszabaditsák ezeket a vmiket.

Ha nem hiszitek itt van pár link is:

[link]

[link]

meg rengeteg cikket lehet találni rola keresökben is

2013. okt. 23. 11:04
 5/21 anonim ***** válasza:
61%
#4-es...:D Mert te már biztos jártál ott :) Ezek csak ELMÉLETEK, ahogy a tied is, szóval alaptalanul kérdőjelezed meg őket, csak mert van pár cikk meg fénykép róla...21. században élünk, szerinted nem elég 1-2 perc, hogy bevágjanak photoshoppal egy piramist a víz alá?
2013. okt. 23. 11:08
 6/21 anonim ***** válasza:
39%
Egy erős mágneses mező miatt van, amit a tenger fenekén található ősi piramis okozhat . Állítólag az örvényeket és hullámokat is ezek gerjesztik, mert a piramisok úgy vannak megalkotva, hogy a tetejükön keresztül víz áramoljon át rajtuk . Ezek az építmények valószínűleg Atlantisz korából maradtak ránk, bár ma se tudjuk pontosan milyen célt szolgáltak . Ez a piramis meg különösen érdekes, mert még teljesen feltáratlan :-)
2013. okt. 23. 11:08
 7/21 h0tb0y ***** válasza:
72%
#5 ezek nem fényképek oan mélyen nem lehet fényképezni mert nincs fény ami képek vannak az csak egy modell h oan lehet! Nem fényképezték le hanem szonárral érzékelték (ami asszem ultrahang???) szal tudományossan is bizonyitott!!!
2013. okt. 23. 11:12
 8/21 anonim ***** válasza:
A Bermuda háromszögnél, minipólus alakult ki, ami megzavarja a elektronikus eszközöket, mivel pólusváltás fog bekövetkezni az elkövetkezendő években, ami 1000 évente van, vagy nem tudom mikor, de ez nem biztos, ez az ésszerű megállapítás, az 1000 év meg csak a tudósok találgatása, a Napon pl 11 évente van pólusváltás. A mini pólus akkor jön létre, ha az egyik pólus hamarabb kezd neki a pólusváltásnak, ezt nem valami hülye filmből mondom, mivel készült sok baromság erről... Mini pólusokat más is okozhat, de ebbe nem megyek bele. Személy szerint, akkor is létrejöhet, ha nagy mennyiségű energiát termel ki valami onnan, de ez feltételezés, mivel mi csak kb 17km mélyre tudunk lefúrni, bár ami le van írva az nem igaz, mivel katonai kísérletek is folynak a föld alatt.
2013. okt. 23. 12:04
 9/21 anonim ***** válasza:
Jaja biztosan egy démon, hát persze mi más... Meg eleve a a tengerben építettek piramist? Úr Isten ember, szerintem mára kapcsold ki a géped, elég hülyeséget mondtál így is...
2013. okt. 23. 12:08
 10/21 A kérdező kommentje:
nekem tetszik az osszes megallapitas.. ez a demonos se rossz otlet.
2013. okt. 23. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!