Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Létezik vagy csak én vagyok a...

Janxix kérdése:

Létezik vagy csak én vagyok a hülye?

Figyelt kérdés

Pár napja (1 hónap) a barátnőmmel hülyéskedésből szellemet próbáltunk idézni.Úgy gondoltuk,nem sikerült,mivel nem történt semmi.Pár nap után valaki a fejemben járkált.A nevét nem mondta meg,de mióta nálam volt rossz álmok gyötörtek.Beszélgettem is vele,jól kijöttünk.De megakarok szabadulni tőle,kicsit idegesítő,és már hülyének nézem magamat.Egyébként,ő egy démon,akinek a neve Klepoth.Infó róla:Klepoth:

Álmokat és látomásokat hoz létre. Ha kérdezitek,igen.Látomásom volt.Megálmodtam,hogy a suliban lecsúszok a lépcsőn,és meghalok.A suliban tényleg megcsúsztam a lépcsőn,de szerencsére csak megütöttem magam.Komolyan,lehet hogy csak én vagyok a hülye,és beképzelem magamnak.Ne nevessetek ki,de hogy tudom ezt abbahagyni?(Pszihiátert vagy pszihológust ne..xD)

2013. okt. 22. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:

Lehet rossz kategóriát választottál ki, bár nem vagyok moderátor.

Én hiszek ebben. Szkeptikus voltam mindaddig még nem voltam jelen egy szellemidézésen. Manipulálni nem manipulálhatta az illető, mert a helyszínen előtte még soha nem volt. Ő is mondta, hogy el kell égetni a cérnát amit használtunk, mert valami "kaput" hagy nyitva. Ez a cérna 5x meggyújtás után égett csak el, pedig száraz volt... Hogy "fejedben járkál" erre nem tudok mit mondani, mert még nem éltem meg hasonlót. Ellehet menni orvoshoz, maximum mint mindenre tüneti kezelést kapsz, azt vagy jobb lesz, vagy rosszabb.

2013. okt. 22. 22:23
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
ekszőszájzbuuuuk
2013. okt. 22. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:

Itt a bizonyitek, hogy leteznek szellemek. Meg ezek utan is ketelkednel ? Szellemidezessel csak a tudatlanok hulyeskednek. Minden akcio reakciot szul, itt az eredmeny, sajat borodon kell megtanulnod, hogy a metafizikus dolgok leteznek.

Menjel el pap utan, ha hajlando ilyennel foglalkozni, segithet neked. Vallasos dolgok segithetnek.

2013. okt. 22. 22:42
 4/7 anonim ***** válasza:
sztem a kettes verzió a válasz pedig ott van a kérdésedben javaslom neked a (Dr. Csernus Imre a pszichiátert) sok sikert a gyógyuláshoz.
2013. okt. 22. 22:43
 5/7 Napkiraly ***** válasza:

Gondolom te vagy aki a "hogyan idézzek szellemet, ne mondjátok hogy ne" kérdés írója.

Lehet, hogy beképzeled magadnak,lehet hogy valós. Nem is számít. A fontos hogy tudatában legyél annak,hogy te vagy az evilági, az erősebb. Ha jelét tapasztalod,mindannyiszor szólítsd fel távozásra és ne foglalkozz vele,ne kommunikálj vele mást

2013. okt. 23. 10:28
 6/7 A kérdező kommentje:
"hogyan idézzek szellemet, ne mondjátok hogy ne" Nem,nem én vagyok az írója:) Mindenesetre köszi az eddigi segítségeket.Voltam papnál,fél órát halandzsázott.Sikeres volt,csak néha még a fejemben hallom:D Egyébként a papnál:Le lettem locsolva.Túl sok szenteltvizet öntött rám.xD
2013. okt. 28. 22:03
 7/7 A kérdező kommentje:
Bár később megint megjelent (5 nappal utánna a fejemben).Elégettem a cérnát 6-szor,pedig csontszáraz volt,mostmár remélem tényleg eltűnt.
2013. okt. 28. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!