Láttátok? Valóban léteznek szerintetek is?
Valamelyik késő este az "Animal Planet" TV adón lement egy film, mi szerint pár évvel ezelőtt élő sellőt fogtak ki az óceánból, illetve partre vetődött példányt találtak a Dél-Afrikai Köztársaság partjainál, egyet még élt, a másiknak már csak a hullája volt ott.
Most 11,50-kor ismétlik az adón, akit érdekel, nézze meg, jó lenne utána "beszélni" róla!
Igen, a 2-es által felrakott volt, ma délben is megnéztem (egy részét, mert szépen bele-aludtam most is, nem csak az éjjel).
Nem tudom, mit mondjak. Elvileg lehetne, miért is ne, másrészt pedig annyi erővel lehet ez egy kamu-film is, bár az esetben pedig nem tudom, hogy a TV-csatorna a saját hitelességét, saját híranyagának megbízhatóságát teszi kockára, és azért a hosszútávú üzleti érdekeit egy ilyen nagymértékben veszélyeztetné.
Már több ilyet is csináltak, nem csak a sellőkről, de a sárkányokról is.
Az viszont tényleg megkérdőjelezhető, hogy egy magát tudományosnak mondó csatorna áldokumentumfilmeket közvetít... Úgy látszik őket nem zavarja ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!