Ez mi volt? (Kérdésed túl rövid)
Figyelt kérdés
Aludtam és felkeltem éjszaka. Megnéztem mennyi az idő utána visszadőltem. (03:20 volt) Fura érzésem támadt. Kinyitottam a szemek és egy csuklyás fekete alakot láttam magam előtt. Sötét volt és mégis tisztán látszott az arca. Sötét "rothadó" volt. Nagyon féltem akartam kiabálni, de nem tudtam. Nem volt hangom. Amikor eltűnt rögtön elaludtam. Amikor felkeltem nagyon rosszul voltam. Elmentem suliba hazajöttem, aztán láttam még egy két fekete árnyat a szemem sarkából. Ez a múlt héten volt. Kérlek segítsetek mi volt ez.2013. okt. 15. 18:47
11/12 anonim válasza:
Kis 13 évesen nem 18 éveseknek való horrorfilmet kell nézniük.. Próbálj meg te irányítani én pl a rémálmom annyira tudok irányítani, hogy megjelnt az álmomban a pokol ura, neki nem csak az arca az egész teste rohadt volt félelmetes, sikítani semmit sem bírtam, megpróbáltam azt képzelni, hogy le tudom győzni, álmomban különféle "szuper erőm" volt és a végén jót álmodtam :)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszi a további válaszokat! Nem nézek horrorfilmet!
2013. okt. 24. 15:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!