Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Látták a molyembert Chilében...

Látták a molyembert Chilében kutyát enni?

Figyelt kérdés

Most került napvilágra a hír, miszerint szeptember 29-én este 9 óra körül a Bustamante Park területén egy repülő, szárnyas lényt lehetett megfigyelni, amely egyik fáról a másikra ugrál. A mérete nagyjából 2 méter széles lehetett.

Beszámolója szerint a lény szárnyakkal rendelkezett, amely a tarkója körül volt a legszélesebb ás fokozatosan csökkent az alsó testrésze felé haladva.És láttunk már ilyet : ez a mojember !

“A feleségem és én szintén láttuk ezt a valamit a san francisco-i Santa Isabel templom tornyán és olyan volt, mintha egy kutyát evett volna éppen. Sajnos se a

feleségemnek és nekem nincs bizonyítékunk erre.”

Itt olvashatc róla bővebe [link]

#mojember
2013. okt. 14. 23:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
82%

..."illene többet tudni róla, pl emberre veszélyes-e "

Igen, nagyon. Téged is behülyített.

2013. okt. 15. 16:51
 12/12 anonim ***** válasza:
47%
Sétálunk sétálunk egy kis dombra lecsücsülünk csüccs.
2013. okt. 15. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!