Látták a molyembert Chilében kutyát enni?
Most került napvilágra a hír, miszerint szeptember 29-én este 9 óra körül a Bustamante Park területén egy repülő, szárnyas lényt lehetett megfigyelni, amely egyik fáról a másikra ugrál. A mérete nagyjából 2 méter széles lehetett.
Beszámolója szerint a lény szárnyakkal rendelkezett, amely a tarkója körül volt a legszélesebb ás fokozatosan csökkent az alsó testrésze felé haladva.És láttunk már ilyet : ez a mojember !
“A feleségem és én szintén láttuk ezt a valamit a san francisco-i Santa Isabel templom tornyán és olyan volt, mintha egy kutyát evett volna éppen. Sajnos se a
feleségemnek és nekem nincs bizonyítékunk erre.”
Itt olvashatc róla bővebe [link]
ja, ez realisnak hangzik.
kosz hogy megosztottad a vilaggal
Akkor valóba van mojember és itt repked közöttünk...illene többet tudni róla, pl emberre veszélyes-e
Kezdeményezni kéne egy kutatócsoport felállítását, majd uniós pénzekből ezt támogatni.
Én vállalom a kutatás vezetését.
Szerintem ne keslekedj, kezdemenyezd holnap reggel.
Az EU nak biztosan van felretett penze a mojember kutato csapatok osszeallitasahoz.
Ha ott dolgozik ahol te akkor biztosan szabadsagon lehet most, amint olvastad elutazott Chilebe kutyat enni.
>A mérete nagyjából 2 méter széles lehetett.
Hogyan lehet 2 méter széles egy MÉRET?
Persze, ma már az ár olcsó, nem a termék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!