Hol kamatoztathatom a képességeim?
Figyelt kérdés
Mentális kapcsolatot tudok kialakítani bárkivel, akinek tudom a nevét és hogy hogyan néz ki. Amint ez megtörtént az ő szemével látom a dolgokat, de egyszerre max csak 5 percig megy. De gyakorlok, hogy egyre jobban menjen.
Szóval hol kereshetnék ezzel pénzt?
2013. okt. 13. 21:34
11/18 anonim válasza:
12/18 anonim válasza:
eddig csak sejtettem hogy ez troll kérdés, de most már tudom....Jégsárkány te állat XDD
13/18 anonim válasza:
Szerintem idézd meg az Érmelléki Kuglófembert majd elvisz és utána megesz :D
14/18 A kérdező kommentje:
11-es: Szerinted nem lehet több féle képességem? Te primitív mugli!
2013. okt. 14. 18:51
15/18 anonim válasza:
mugli?????????????? ezek szerint hirtelen már boszorkány is vagy?
16/18 anonim válasza:
Sanyí vagyok, alacsony,bajuszos, szemüveges, 115kg, barna hosszú hajam copfban viselem,rózsaszín fogszabályzóm van neonzöld gumicsizmám.
Na mit lácc a szememmel?
17/18 anonim válasza:
Miután ,Mentális kapcsolatot tudsz kialakítani bárkivel, +szabadidődben tűzgolyókat dobálsz a szomszéd tyúkokra. vérbeli gyümölcs palánta vagy. xDD
18/18 anonim válasza:
USB kapcsolatot is tudsz? Lépj fel az EZO tévében, Alexander mestermágus mind a tíz ujjadat megnyalja örömében! Meg Merlin is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!