Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mik ezek a jelenségek?

Mik ezek a jelenségek?

Figyelt kérdés
Telefonom sokszor magától lehalkul vagy belép egy alkalmazásba, amit meg sem nyitottam. Tegnap valahogy magától kinyílt az ablak (bukóra) de lehet hogy alapból ki volt nyitva a kilincs csak utána dőlt ki. Ma pedig volt egy zacskóban egy alufóliában ilyen karamellkrém, azon meg volt egy sál. Fogalmam sincs, hogy kerülhetett rá az a sál, 10000% hogy nem én raktam oda, mikor hazahoztam nem volt benne. Az a sál végig a zacskótól távol volt! Most engem hibáztatnak hogy én tettem oda, mivel cukros lett. Nem tudom mondani nekik, mert nem hiszik el, én meg egyre jobban be vagyok tojva ezektől a dolgoktól, mert nem tudok rájuk magyarázatot adni... Segítsetek!

2013. okt. 13. 19:43
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és a tv-m is folyton olyan hangokat ad ki mint amikor telefon van a közelben. Igaz van is, de most egyre gyakrabban szól.
2013. okt. 13. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:

"Telefonom sokszor magától lehalkul vagy belép egy alkalmazásba, amit meg sem nyitottam."

Hibás, vírusos stb. a telefonod.

"valahogy magától kinyílt az ablak (bukóra) de lehet hogy alapból ki volt nyitva a kilincs csak utána dőlt ki."

A második.

"Az a sál végig a zacskótól távol volt!"

Nem emlékszel rá, amikor bele raktad. Szerinted mi a valószínűbb, az, hogy a szellemek/ufók/Érmelléki Kuglófember rakta oda, vagy az, hogy szórakozott voltál és elfelejtetted?

"és a tv-m is folyton olyan hangokat ad ki mint amikor telefon van a közelben"

Elektromos interferencia, zavarja egymást a két jel.

2013. okt. 13. 20:11
 3/7 A kérdező kommentje:
Biztos hogy nem raktam bele, tisztán emlékszem, hogy leraktam a zacskót és mentem is tovább, különben is, miért tettem volna bele a sálat, ha tudom, hogy koszos lesz?
2013. okt. 13. 20:28
 4/7 anonim ***** válasza:
A rossz érintőkijelző miatt lehet az, hogy megnyílnak az appok.
2013. okt. 13. 20:38
 5/7 anonim ***** válasza:
Akkor baj van a memóriáddal. Ez sokkal hihetőbb magyarázat, mint hogy valami természetfeletti dolog volt.
2013. okt. 13. 21:34
 6/7 anonim ***** válasza:
És mit szeretnél hallani? Hogy szellemek szórakoznak veled? Vagy a mátranováki fanyűvő? Vagy Béla, az őrangyal? Csak válassz, és rádhagyom.
2013. okt. 21. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Az Érmelléki Kuglófember műve volt, megérezte a karamellkrém finom illatát és úgy döntött eltereli a figyelmedet a telefonoddal miközben jól elviszi a karamellkrémet és utána megeszi.

Szerencséd hogy volt nálad ,különben téged vitt volna el és megevett volna!

2014. márc. 4. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!