Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Furcsa jelenségek a lakásban,...

Furcsa jelenségek a lakásban, maguktól működő dolgok, mi lehet az oka? bővebben lent.

Figyelt kérdés

-bekapcsolódott a ventilátor úgy, hogy nem volt bedugva a konnektorba (nem csak én láttam)

-égett a vécében a villany, gondoltam szórakozott vagyok, úgy felejtettem. lekapcsoltam. pár perc múlva megint égett (egyedül voltam otthon)

-egy bugyim az ágy közepén volt, el akartam rakni, de nem nyúltam hozzá. kimentem a szobából, pár perc múlva visszamentem. három méterrel odébb volt, a szoba másik felében.

-nagyon régen, amikor 15 éves voltam és volt tévé a szobámban éjszaka rendszeresen bekapcsolódott magától.

-a húgom (20 éves) állítólag villogó fényeket lát éjszakánként

2012. júl. 16. 21:54
 1/8 Antimod ***** válasza:
Poltergeist-jelenség?
2012. júl. 16. 22:11
 2/8 anonim válasza:
22%

az első két pontodra valószínű az lehetett a magyarázat, hogy belőtted magad

többire meg, hogy van egy titkos rajongód aki éjszakánként meg les meztelenül

2012. júl. 16. 22:37
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Ez a láthatatlan ember lesz. Vagy valaki pszichotróp cuccot rakott a vízbe.
2012. júl. 16. 22:39
 4/8 anonim válasza:
0%

"-egy bugyim az ágy közepén volt, el akartam rakni, de nem nyúltam hozzá. kimentem a szobából, pár perc múlva visszamentem. három méterrel odébb volt, a szoba másik felében."

Erre valószínűleg csak egy bugyifétiszta szellem lehet képes. Éjszakánként valószínűleg dug is téged. Nincs mostanában hányingered, vagy nem vetted észre, hogy megnőtt véletlenül a hasad?

2012. júl. 17. 15:46
 5/8 A kérdező kommentje:
tudtam, hogy a bugyira mindenki megjegyzést tesz majd, de szerintem egy tiszta bugyi csak egy textildarab és csak a formájában különbözik bármi mástól.
2012. júl. 17. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:
szerintem szellemek :)) jártas vagyok a témában, a legtöbb ilyen esetet egy gyerek szelleme követi el aki megtréfálgat :)) velem is volt ilyen. beköltöztetek a lakásba vagy építettétek? mert ha ugy költöztetek be lehet hogy a szellem kötődik a házhoz esetleg ott élt vagy valami. persze nem biztos hogy gyerek szellem de szerintem csak tréfálgatnak titeket. kopogást hallasz? ha durvább a helyzet démon is lehet.. ha szeretnél erről beszélni irj üzit :)
2012. júl. 22. 22:13
 7/8 A kérdező kommentje:

az a helyzet, hogy panellakás.

tudom, fura, máshol nem hallottam még arról, hogy panelban is történtek volna ilyesmi dolgok.

70-es években épült.

amióta ezek voltak, nem mertem otthon aludni, nagyon ritkán megyek haza.

egy furcsa dolog történt: nagyon erősen kopogtak az ajtón, de mire kinéztem, nem volt ott senki.

de ezt nyilván lehet mással is magyarázni, nem csak szellemekkel.

2012. júl. 29. 00:07
 8/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen a fűnyíróm ... levágta azt amit nem is kellet volna az a legszebb h még kise kapcsol
2012. júl. 29. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!