Mi a véleményetek az alábbiakról?
Figyelt kérdés
Szerintem durva, és tényleg sellő volt. Tudom ez képtelenség, de ez a videó tényleg igazinak tűnt.
2013. okt. 12. 13:26
1/3 anonim válasza:
egyszer már az animal planet bepróbálkozott egy ilyen hoax felvétellel.
most itt a párja...
szted?
miért mindig csak kép és videó van bármilyen fura dologról?
jeti, ufo, idegen lények, és most a sellő?
de semmi kézzel fogható?
azért mert ebben a technikai civilizációban már könnyen tudnak ilyen felvételeket készíteni.ezzel az erővel a star wars -t is kiírhatod kérdésnek, h az igaz-e, hiszen van róla legalább 2 órás felvétel! :)
2/3 A kérdező kommentje:
igen igazad lehet.
csak azért gondoltam hogy esetleg igaz, mert ez tényleg valódinak tűnt, rendesen látszott hogy az valami sellőféle.
2013. okt. 13. 12:48
3/3 anonim válasza:
én hiszek a sátánokban,démonokban,szellemekben meg egyéb vérfarkasokkal, slendermanokkal de ez.. ez... nem igazi:D látszik rajta:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!