Honda NC700-ról lenne szó. Gyárilag nem forog túl sokat, gondoltam, ha ezen lehetne változtatni, nagyobb lenne a teljesíttménye. Mi a véleményetek az alábbiakról?
Chip-tuningra gondoltam, de még nem csináltam ilyet, egyáltalán nincs benne tapasztalatom. Találtam egy ilyet:
Mire jó a Power Commander? Érdekelne, hogy mire számíthatok, ha beépítem, és hogy egyáltalán be tudom-e építeni házilag? Válaszaitokat előre is köszönöm!
Ez egy városi motor, direkt van így hangolva. Nem véletlen a 35kW-s teljesítmény sem, az EU-s A2 kategóriára van belőve (ami ugye januártól jön itthon is).
Attól hogy leforgatod 15000-ig nem lesz erősebb (csak széthullik), kell egy módosított motorvezérlés komplett gyújtási és befecskendezési térképpel, módosított szelepvezérléssel. Esetleg érdemes hozzányúlni a kipufogórendszerhez is.
Ez a cucc amit linkeltél azt tudja mint a társai, az ECU-nak ad egy rakás fals jelet, ami alapján több üzemanyagot nyom a hengerbe, és csoda történik. Vagy éppen nem, csak túldúsul a keverék, de te meg örülsz a placebo-hatás miatt. Viszont 300eurót nem ér meg.
Ha növelni akarod a teljesítményét vidd el egy céghez/műhelybe ahol ezzel foglalkoznak, sokkal többet fogsz elérni ekkora összegből. Ezt a vackot meg hagyd meg a hülyegyerekeknek akik hisznek a mesékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!