Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Egy angyal tud segíteni a 3...

Egy angyal tud segíteni a 3 szem megnyitásában?

Figyelt kérdés

2013. okt. 5. 18:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

Emelt szinten érettségiztem biológiából, nem újdonság, hogy a bioszkönyvben nincs szó ilyenről. Viszont az, hogy a bioszkönyvben nem írnak ilyesmit, az bit bizonyít? Semmit, főleg nem azt, hogy nem is létezik ilyesmi. Ez abban az esetben lenne így, ha a biológiakönyvekben az egész emberi test összes funkciója le lenne írva. De nincs. Nem is ismerjük az összeset. Illetve sokat ismerünk, amit még jelenleg nem lehet megmagyarázni. Klasszikus mondás: én sem látom a pi.csádat, még is létezik.

Nem olyan hiper varázs természetfeletti dologról van amúgy sem szó. Harmadik szem a fantázianeve, és mindenki sci-fi dolgokat akar belelátni. Most kezdjem el magyarázni, hogy mik azok a csakrák, és ez melyiknek a micsodája?

2013. okt. 21. 18:00
 22/24 anonim ***** válasza:

# 21:

Ha arról van szó, hogy kellöen mély ismerettel kell rendelkezni, akkor is értelmetlen a kérdés. Atomerőművet sem építünk csak úgy, hiába szeretnénk, de szemèlygépkocsit sem (és itt, nem az anyag árakat èrtem ezalatt).

Vagyis, hiába érkezne válasz, akkor egyetemet kell végeznie a kérdezőnek, hogy megértse, viszont akkor nem tenné fel a kérdést, mert tudná rá a választ.

A csakrákról is írhatsz nyugodtan, de annak a lète sem bizonyított. Orvos foglalkozik vele? Van olyan, amikor csakratisztitást ajánl?

2013. okt. 25. 09:07
 23/24 anonim ***** válasza:

Emlékeztetlek, hogy a tudomány is vallás. Ahol ott van a "tudósok által bizonyítva" varázsmondat, azt mindenki szó nélkül elhiszi, így különböző érdekeknek megfelelően akármit beadhatnak az embernek. Erre tökéletes példa az orvostudomány. Vagy te még nem hallottál hajmeresztő dolgokat dietetikustól? Persze, nem azt mondom, hogy mindenbe összeesküvés elméleteket kell belelátni, de nem árt nyitott szemmel járni.

A csakrák léte nem bizonyított. Miért nem bizonyított? Mert meg sem próbálja senki. Nem indulnak ilyen jellegű kutatások. A tapasztalatokra kell hagyatkozni ilyen téren, ami viszont határozottan azt mutatja, hogy létezik ilyesmi. Nem varázslásra kell gondolni, hanem a biológiának egy olyan részére, amit a tudomány valamiért nem kutat, így a keleti vallások tanításaira kell hagyatkozni a témában. Olyan ez, mint az akupunktúra. Mindenki fujjogott, hogy babona, csak aztán a végén indult egy kutatás, ami kimutatta, hogy tényleg hatásos. Csak itt valahogy abbamaradtak az ilyen jellegű kutatások.

2013. okt. 29. 22:03
 24/24 anonim válasza:

#21 akkora egy szűk látókörű begyöpösödött faszkarika vagy hogy már fizikailag fáj olvasnom azt az ömlesztett fost amit írtál.

annyira de annyira utálom az ilyen maradi tuskó embereket mint te. legszívesebben az összes ilyet leköpném.

kérdem én.. HA NEM HISZEL EBBEN MI A FA.SZÉRT JÖSSZ IDE OKTATNI ??? MINEK BA.ZDMEG MINEK?:DDDDDDDDDDD

senki nem kíváncsi a fantasztikusan okos és mindenttudó nagy pofádra ,érted, SENKI.

minek jössz ide? miért? ki a rák farka kényszerített ide? minek kell itt játszanod a janit holott ezekről a témákról SZART SE TUDSZ. ha meg nem tudsz semmit minek osztod azt a semmi eszedet? lehet hogy te papíron okos vagy meg bioszból nagy embernek hiszed magadat , de az egész világról ami téged körbevesz lóf.aszt se tudsz. bemagolni a tételeket én is megtudom csinálni és mégse rajulok vele. istenem, annyira gázak vagytok mindannyian akik itt tolják a nagy realista gyíkságaitokat. jó legyetek azok, de ne itt pofázzatok mert itt ebben a témában olyanok írnak akiket ezek a természetfeletti dolog érdeklik, ja meg benne vannak a témában. szóval el lehet takarodni az összes buta g.ecinek mert senki nem kíváncsi rátok.

amúgy kedves Kérdező, szerintem beszélj egy látnokkal vagy jóssal, ő tudna ebben segíteni mert akik előre látják a dolgokat azoknak is mondhatni pislákol a harmadik szemük. remélem sikerül! hány éves vagy egyébként?

2014. júl. 28. 03:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!