Segitséget kérnék! Mi lehetett? No a következő pár sort ne olvasák tovább a:hittetlenek, trollok, lowok, nobok, búnkok, olyanok akik sárga házba laknak, nyelvtan tanárok, olyanok akiket a korom érdekel.
Nos tegnap láttam egy különös lényt.amit nem tudok hogy mi lehetett.Amikor lefeküdtem az ágyamra elaludtam(ez még annyira nem szokatlan jelenség néha szoktam aludni)éjszaka felébredtem és a falon láttam egy ilyen fura valamit (és biztos hogy nem
volt:tüzgömb,villángömb,lufi,denevér,bogár,léghajó,meterologai légömb,se árnyék)sötét volt(mármint a valami)gömb alak,és jöttek ki belöle ilyen szikra féleségek,és igy mozgott a falon,és egyszer csak eltünt...........
segitség mi lehetett az?
Nos, akkor most megpróbálom elmondani azt, ami itt a kérdezőn kívül már mindenkinek nyilvánvaló.
A tapasztalt paranormális jelenségeknek nincs "tárháza", vagyis hogy felnyitsz egy könyvet, és látod, hogy tádá, ez egy kifejlett nagy őzlábgomba. Nem fogsz találni más embert, akik tudják, hogy mit láttál.
Neked kell választ találnod. Ez a válasz lehet az, hogy valami, ami tudományosan magyarázható. De lehet az, hogy valami "odaátról".
Ide csak azért jönnek az emberek, hogy a másokat találjanak, akik hasonlóan válaszoltak - így bíztatni magukat, hogy az ő döntésük helyes volt. De többnyire még arról sincs fogalmuk sem, amit ők maguk tapasztalnak, nemhogy arról, amit Te vagy bárki más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!