Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Veszélyes démont idézni? Vagy...

Veszélyes démont idézni? Vagy nem is lesz következménye?

Figyelt kérdés
Régóta foglalkoztat már ez a téma, de sehol sem találtam használható démonidéző szöveget. Démonpecséteket persze találtam. Igen, most felmerül bennetek a kérdés: mi a fenének akarok én démont idézni? Meg akarom öletni magam? A halálba akarom magam terrorizáltatni a megidézettel? Nem. A válasz, egyszerűen csak kíváncsi vagyok, hogy léteznek e ilyenek és mi lesz a megidézés következménye. És a kíváncsiság nagy erő. Szóval jöhetnek az értelmes, normális válaszok, de kérek mindenkit, akiben van egy pici intelligencia, hogy ne írjon bunkó, kétértelmű, poénosnak beállított válaszokat, mert ti is tudjátok, hogy ha kíváncsi az ember, az milyen. Na mindegy, a lényeg, hogy hanyagoljátok a kulturálatlan válaszokat. Egyébként meg 18 vagyok és nem bolond, nem elmebajos, nem drogos.

2013. szept. 29. 14:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
XDXD Ne erősködj, attól még Jehovuska nem lesz más csak egy kreált entitás, ahogy erre már sokan rájönnek. Az a baj, hogy a kereszténység kezd elüzletiesedni, megjelennek az Amerikából importált business-szekták, pl. Hit Gyülekezete, és előveszik az ún. Szent Szellemmel való betöltekezést, ami konkrétan keresztény mágia. Szánalmas az egész, és hanyatlik, az más kérdés, hogy akik pl. akik ezen ábrahámista vallások mögött álltak anno, azok most próbálják az ezotériát ilyen nevetséges módon eladni az embereknek. Ezáltal is beleszólásuk legyen az energiák ilyen irányú áramlásába. Én csak alapszinten állok de semmi kedvem Jehovuska vagy Jézuska nevében parancsolgatni sokkal hatalmasabb entitásoknak, akiktől talán a fejlődést kapta az emberiség.
2013. okt. 1. 17:53
 12/18 anonim ***** válasza:

A sok baromság a lélek eladásról, az állatáldozatról és hasonló abszurd teória mind mind a kereszténységnek köszönhető és társainak. Ők azok, akik kollektívan eladják a lelküket, és mindennemű spirituális dolgot megvétóznak, a legalapszintűbb jógától kezdve, az elme fejlesztésén át egészen szinte a küzdősportokig, ÓVODÁS szintű logikát mellékelve :D

Amit a varázskönyvekben, illetve ilyen jellegű olvasmányokban olvasni lehet az mind megcsúfolása a valódi okkult tanoknak, bár nyilván van ilyen formája is. Rengeteg a megtévesztett ember, személyesen is találkoztam jó párral... Ilyen médium ő olyan...Idegenekkel találkozik, Szűzanyával beszélget, meg Sai Babával.. Asztrálutazik, istennőkkel beszélget, megjósolja a világvégét. Akkor az itteni 404 hez hasonló figurák szinte minden fórumon megtalálhatóak, és nem mondanak hülyeségeket, mert madzagon rángatják őket, és aki a végén van az érti a dolgát. A kollektív exoterikus jelleg eltolódott manapság az ezotéria felé, mert a modern kor ezt követeli meg. Hiszem, hogy ugyanazok állnak mögötte, mint akik anno a kereszténység mögött, de higgy amit akarsz. A te életed.

2013. okt. 1. 18:04
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem létezik egregor/elementár, az ember egyszerűen nem képes teremteni, fel kéne fogni végre (és nincsenek természetfeletti képességei). Ez egy ezoterikus agyszülemény, de azért jó hogy az ezotéria ellen vagy... Ez a "zsidó-keresztények teremtették az istenüket" egy spirituális sátánista érvelés, nagyon gyatra. A saját vallási logikátlanságukról már nem is beszélve.

Persze, hogy elüzletiesedik, szerinted a Középkorban nem használták ki a keresztény hitet az uralkodók, hogy igazolják a zsarnokságot és elnyomást, és a parasztnak kuss volt a neve és reménykedjen csak a Mennyországban. Persze. De ettől még nem a keresztény vallás a hibás. Azok akik kihasználják nem vallják és pont az ellenkezőjét teszik, amiről a kereszténység szól, amiről Jézus tanított.

Ne nézz annyi Zeit Geist-ot, több ateista is bizonyította, hogy egy otromba katyvasz az egész, csúsztatásokkal, közenincs érveléssel. Te meg bedőltél neki, mert azt mondja amit hallani akarsz.

A lélek eladását meg véráldozatot, emberáldozatot nem a kereszténység találta ki, ennél nagyobb ökörséget nem is írhattál volna.

2013. okt. 2. 21:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez kérdés akart lenni: "szerinted a Középkorban nem használták ki a keresztény hitet az uralkodók, hogy igazolják a zsarnokságot és elnyomást"?
2013. okt. 2. 21:25
 15/18 anonim ***** válasza:
És még annyit, hogy a Hit Gyülekezetével illetve egyes gyülekezeteivel sok evangéliumi egyház nem ért egyet, mert pontosan üzletiesedni kezdett, a szegényeket júdaista módra átkozottnak tartják meg biztos valami bűnük van, míg a gazdagok meg biztos áldottak, ez echte júdaista felfogás, ez ellen méltán beszél a Gazdag és szegény Lázár története. Azzal zaklatnak más keresztényeket, hogy addig nem számítanak megtért, újjászületett kereszténynek, amíg nem kezdenek nyelveken szólni stb. ami a Lélek-keresztség jele...holott ilyet sehol sem ír a Biblia, szóval népegyháziak, baptisták és mások nem értenek velük egyet. A Szentlélek általi rázkódással meg fetrengéssel meg főleg nem.
2013. okt. 2. 21:31
 16/18 anonim ***** válasza:

Félreértesz nagyon, nem az ezotéria ellen vagyok, hanem az ezotériának csúfolt mostani divatos dolgok ellen... az ember igenis fejlődik, bár sok tekintetben visszafele, de itt most nem ez a lényeg. Egyébként teljesen felesleges természetfölöttiként emlegetni, hiszen minden a természet része, még ha most nem is értjük. A fizika törvényeinek is vajmi kevés részét ismerjük és amint megismerünk egy új ágazatot, az talán felülbírálja a teljes korábbi szemléletet, és kuka... A parapszichológia többé kevésbé elismert tudomány és a hidegháborúban elég jelentős szerepe volt. Erről sokat lehet olvasni és komoly kísérletek folytak. Gondolom ismerős Tesla neve... na az ő személye valahol ötvözi ezeket a dolgokat mégis nehéz határvonalat húzni. Az "okkult" olykor kiegészíti a tudományt és fordítva, sőt hiszem, hogy mindkettőnek megvannak a maga törvényei...Frankeinstein szörnye, Metropolis című film.. sok művész fantáziájába megbújt ez már... na kicsit elkanyarodtam de a lényeg, hogy igenis ezek a dolgok jelen vannak és nyilván bizonyos entitások segítő szándéka nélkül nem jutnánk előre...hála..és most jön amit te nem szeretnél hallani, a kollektív keresztény agymosásnak, és elmerombolásnak. Valamivel úgy nem foglalkozni, hogy tilos mert Isten azt mondta a legnagyobb butyutaság és aki jól olvas a sorok között észreveszi a turpisságot. A foggal körömmel való tiltás bizony ilyen.

Ó Zeit Geist..kösz már rég túl vagyok rajta akár a History chaneles okoskodáson... már amugy se menő... itt van nekünk David Icke, meg az Illuminati paranoiás keresztények, meg a Messiás, Nagyasszony várok vagy kik még.. :D

Mondom én nem Zeitgeiston nőttem fel és bár nem vagyok még középkorú elég sokat tanulmányoztam a nagy leleplező videókat, meg ébresztőfilmeket... meg van a magam véleménye, és nem kérek semmilyen elnyomásból, még ha "megváltásnak" is álcázza magát, illetőleg, ha azzal fenyeget hogy nem lesz részem a nagy végkifejlettben a harsonát fújó angyalok között :D Mondhatnám kinőttem a kereszténységet :D

2013. okt. 2. 21:53
 17/18 anonim ***** válasza:
Én szívesen segítek, írj rám ha gondolod.
2013. okt. 6. 16:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Dehogy is.. Ha mégis történne valami az se árt senkinek se.. ez egy baromság.. ne dőlj be ezeknek A démonidézés hülyeség.. Honnan tudom? nekem se sikerült de 1000x próbáltam :)
2018. jún. 23. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!