Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Miért olyan népszerűek a...

Miért olyan népszerűek a fiatalok körében a "vámpírok" és farkasemberek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi szerintem nem annyira, de ez most lényegtelen.
2013. szept. 17. 19:47
1 2
 11/12 anonim válasza:

A lányok körében ,azért mert a vámpírok és a farkasemberek nagyon misztikusak. Kivannak emelve a férfias jellemzőik ,erősek ,bátrak ,manapság jóképűnek ábrázolják őket ,mivel a Nosferatu vonal helyett a Drakula vámpírsémát viszik tovább (A penge filmekben mindkettő séma megvan). A vámpírharapás ,pedig a szexnek egy szimbóluma.

A fiúk körében pedig a vizuális erőszak miatt. Nem ismerek fiút ,aki olvasna ilyesmit.

A farkasemberek valamiféle belső agressziót ,gonoszt szimbolizál ,ettől izgalmas.

2013. szept. 28. 08:27
 12/12 anonim válasza:

Nem egy természetfeletti románc miatt közkedveltek hanem azért mert van HATALMUK.

Ha lenne választásom nem akarnék vámpír vagy farkasember lenni nekem jó ez ahogy vagyok!:)

2013. okt. 9. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!