Volt már élményetek szellemmel? Ha igen, elmesélnétek?
Én UFO-t láttam egyszer. De aztán kiderült, hogy mi is volt valójában. Azóta tudom, hogy az emberi szem rendkívül könnyen becsapható.
Szellemes élményem is volt már. A sokadik éjszakás műszakban, éjjel fél kettő tájban, egyedül a vezérlőpultban, félholtan a kimerültségtől majdnem még az én realista agyam is elhitte, hogy valóban szellem. Nem emlékszem már pontosan, hogy utána hány éjszakám ment el azzal, hogy lámpával, tükrökkel minden egyes valamennyire is tükröződő felületet átvizsgálva megfejtsem a rejtvényt: a saját, 4 feleületen ide-oda vetődő tükörképemet láttam akkor. Később, amikor a váltótársamat meg akartam tréfálni, úgy állítottam a felületeket, hogy adott pontról ő is azt lássa, amit én régen. Éjjel valamikor telefonált a főnököm, hogy azonnal menjek be, mert a társam nem hajlandó egyedül maradni a vezérlőben. Termésetesen nem akarlak meggyőzni, hiszen, ha azokon a kísérletezős éjszakákon valamivel több dolgom lett volna, vagy a bevitt olvasnivaló jobban lekötött volna, még ma sem tudnám a magyarázatot, és óhatatlanul is megrengetett volna az elbizakodott szkeptikusságomban az ügy. Csak azt akarom érzékeltetni, hogy mind a szem, mind a fények játéka fura dolgokra képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!