Létezik szellemi segítő? Hogyan lehet felvenni vele a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!2013. szept. 7. 21:20
11/12 anonim válasza:
És mi van akkor ha egy gyagyás ír neked egy helyesnek gondolt választ?,??: Azt is elhiszed????
12/12 A kérdező kommentje:
Nem teljesen laikuskent tettem fel a kerdest, ezert pontosan tudom mirol irt a hozzaszolo, akinek nagyon koszonom az erdemi valaszat! Igazabol, egy modszerbeli dolog, eszrevetel is sokat segit ilyenkor, pl.hogy meg lehet igy szolitani, ez nekem uj info, meg fogom probalni. Kedves Biro ur, nagyon sokfelek vagyunk, ezert fontos, hogy tartsuk tiszteletben, hogy a dolgokat maskent latjuk sokszor, mint masok, emiatt azonban meg fordulhatunk tisztelettel a masik fele.
Elnezest az ekezetek hianya miatt Mindenkitol, telefonrol kuldtem.
2013. szept. 11. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!