Most igazából akkor több isten is van (pontosabban 2ről van szó), akik harcolnak egymással, és egymást rágalmazzák?
Kedves Miki !
A flegma és lekezelő hozzászólásaid biztos egy önálló, érett embert takarnak :-) Inkább menjél vissza szépen a hitgyülibe bólogató jancsinak, mert látom önálló gondolatokra képtelen vagy :-)
Prödl Annácska!
Zűr van! Megállapításaid ellentmondásosak. Írtad:"...flegma...,...érett embert takarnak." aztán: "mert látom önálló gondolkozásokra képtelen vagy."
Méghogy flegma!Szerinted aki nem ért egyet veled az flegma!
Na ezt majd kinövöd.Gondolom a nevedből,még óvodás vagy. Nem szabad ám nyilatkozni arról akit nem ismerünk. Se jót,se rosszat,meg arról se amit nem ismerünk. Meg hogy a sátán nem olyan rossz,meg Isten se olyan jó..." Nem minden leírt szó igaz ám.! Figyelj oda amit olvasol,s ha nem tiszta előtted,akkor tájékozódj róla
Nem tudom mitől vannak ezek az ellentmondások nálad... Berúgtál vagy egyedi rendellenessség? Máskor ne igyál annyit.
A hit gyülibe nem járok. református hitben nevelkedtem. Ma is az vagyok.
Másik ember: "Nem, tudom hány embert öltek meg a "vallás miatt szégyen" "Nos mit gondolsz erről?2
Nos első pillanatban azt,hogy nem ez az egyetlen ilyen kérdés amit feltettek nekem. Válasz. Isten ott van ahova taszította az ember.Amikor nincs baj,nem tud róla...bezzeg ha baj van de szivesen előrángatnák. Pl.:Az amcsi tornyok ledöntésekor is: "Hól volt az Isten?" Hát ott ahova száműzte az ember, Sokan gondolják: Isten szolga,most pattintok egyet az ujjammal és ideugrik.Nem! Isten ÚR.Úr mindenek felett.Még neked is,ha nem hiszel benne akkor is.
Sajnos tudok mondani ragyogó példát rá,hogy némely ember mennyire hülye,sőt elvetemült,bár ez politika. Gyurcsány és Bajnai amiket tettek (ha nem tudod,még megtudhatod) az a gazemberség teteje,mégis vannak szimpatizánsai,sőt rájuk szavazók. S a karrierista Mesterházi dettó.
Egyébként Isten első neve ŐS-TÉNY volt. ebből alakult ISTEN Az,hogy mit tett Isten,olvasható a Biblia első lapjain. S amit Sátán tett,az is ugyanott.. Bár Annácska nem akar sokat olvasni... Bizony kedves Annácska ez a világ már csak ilyen... ha akarunk infót,olvasni kell.
Kedves,kedves Prödl Annácska!
Én szeretem,ha az emberek jó kedvűek,de most ne nevess,mert nincs min.(:D) Komolyan mondom minősítgetéseiddel úgy elbúsítassz,hogy kimegyek a világból. Ha így folytatod én világgá megyek. (Elmegyek világot látni.) Most is azt írtad: "...nem tudom miért nyomod ennyire a vallásodat..."
Hát tudod mit, Nyomja a kozarek. Én ugyan nem. Ha esetleg megkérdez valaki,hogy melyik vallást ajánlom,válaszom csak ennyi lehet: "ott a Biblia,olvasd el."
Meg aztán miért kínzol tudatosan: azt írtad. "...amúgy még annyi...". Mikor ezt a szót olvasom:"amúgy",mintha az ördög szánkázna a hátamon. Persze aztán beugrik róla,hogy vidéki szegény... erősen. Így már könnyebb.
És aztán a minösítéseid: "flegma" "Fa.sz" Mondom,hogy világgá megyek. Még ilyet...azaz dehogy is,ilyet már ne.Meghogy még vallásból is oktatni akarsz..."...hogy a görögök...". Hát maga a Biblia is két részből áll,egy Ószövetség,és egy Újszövetségből.
Úgyhogy ne oktass vallásból,mert elbőgöm magam.
Ha eddig még nem olvastad a Szinuhe tört.regényt olvasd el - persze csak,ha akarod.- nagyon jó könyv.
De ne hidd,hogy haragszom. Azért írtál ilyeneket rólam,mert még kislány vagy.Ugye még nem szőrös a hónod alja.Na hát akkor meg pláne nem haragszom. Csak ne csúfolódj,mert akkor csúnya kislány leszel
Ég veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!