Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Most igazából akkor több...

Most igazából akkor több isten is van (pontosabban 2ről van szó), akik harcolnak egymással, és egymást rágalmazzák?

Figyelt kérdés
mostanában érdekelnek a természetfeletti dolgok, meg földönkívüli lények, és ilyesmik. Közben rátaláltam a spirituális sátánizmusra, és ez azt írja hogy a sátán iagzábol nem olyan rossz, ahogy Isten se olyan jó, csupán csak harcolnak egymással.
2013. szept. 3. 15:34
1 2 3
 21/30 ortin ***** válasza:
A vallást üldőzték kit érdekkel?? Nem is tudom hány embert öltek meg az emberek a "vallás" miatt szégyen. Keres rá a Demonomicon-ra abban vannak istennek :)
2013. szept. 6. 16:01
 22/30 anonim ***** válasza:
Ne kínálgasd az isteneidet. Elég nekem egy is. Ő az igazi.
2013. szept. 6. 17:40
 23/30 ortin ***** válasza:
nem neked kinálgatam és nem is az isteneim a kérdezőnek mondtam érdekeség ként -.-
2013. szept. 6. 19:06
 24/30 ortin ***** válasza:
Ha meg vannak is istennek akkor is mit ér vele az ember ha tudja? Semmit. Még annyi hogy hol van az istened akkor ha mondjuk van egy ember aki mindig jó volt, soha nem ártott senkinek segített másokon. Ímátkozot hit benne. De egy rablás sorrán megölik. A gyilkost meg lehet hogy el se kapják megse találják. Az áldozatnak meg családja van akik így magukra maradnak. Nos mit gondolsz erről?
2013. szept. 6. 19:20
 25/30 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Miki !

A flegma és lekezelő hozzászólásaid biztos egy önálló, érett embert takarnak :-) Inkább menjél vissza szépen a hitgyülibe bólogató jancsinak, mert látom önálló gondolatokra képtelen vagy :-)

2013. szept. 6. 19:46
 26/30 ortin ***** válasza:
Prödl Annácska úgy látszik kifogyott a betanult gondolatokból :D
2013. szept. 6. 20:15
 27/30 fashiondesigner válasza:
EGY Isten van,ahogy ezt a 1Korintusz 8:4-6-ban olvashatjuk:"...nincs mas Isten, csak egy.Mert meg ha vannak is,akiket "isteneknek"neveznek,akar az egben,akar a foldon,mint ahogy van sok "isten" es sok "ur",szamunkra valojaban egy Isten van,az Atya,akibol van minden,es mi oerte,es egy Ur van,Jezus Krisztus,aki altal van minden,es mi oaltala." Innen vilagosan kitunik hogy csak EGY Isten van,akit imadnunk kell,mert o latott es lat el minden joval amink van,o nem okoz senkinek sem banatot sem fajdalmat,mivel o szeret minket.Ez abbol is kitunik hogy eletet kaptunk tole.A baj es a rossz az Satantol szarmazik ,aki uralma ala vette a vilagot,abbol a celbol hogy elteritse oket az egyeduli igaz Istentol.Az 1Janos 5:19-bol kitunik h "...az egesz vilag a gonosz hatalmaban van" valamint a 2Korintusz4:4-ben azt olvashatjuk hogy megvakitotta a nem hivok elmejet hogy ne ragyogjon ata a vilagossag...Viszont a Bibliaban olvashatunk egy csodalatos remenysegrol,amit Isten iger nekunk.Pontosabban arrol ,hogy O elfogja pusztitani Satant es egy csodalatos jovot fog elhozni azom szamara,akik biznak benne es engedelmeskednek neki.Errol a Jelenesek21:3,4-ben olvashatunk.
2013. szept. 6. 20:53
 28/30 anonim ***** válasza:
16%

Prödl Annácska!

Zűr van! Megállapításaid ellentmondásosak. Írtad:"...flegma...,...érett embert takarnak." aztán: "mert látom önálló gondolkozásokra képtelen vagy."

Méghogy flegma!Szerinted aki nem ért egyet veled az flegma!

Na ezt majd kinövöd.Gondolom a nevedből,még óvodás vagy. Nem szabad ám nyilatkozni arról akit nem ismerünk. Se jót,se rosszat,meg arról se amit nem ismerünk. Meg hogy a sátán nem olyan rossz,meg Isten se olyan jó..." Nem minden leírt szó igaz ám.! Figyelj oda amit olvasol,s ha nem tiszta előtted,akkor tájékozódj róla

Nem tudom mitől vannak ezek az ellentmondások nálad... Berúgtál vagy egyedi rendellenessség? Máskor ne igyál annyit.

A hit gyülibe nem járok. református hitben nevelkedtem. Ma is az vagyok.

Másik ember: "Nem, tudom hány embert öltek meg a "vallás miatt szégyen" "Nos mit gondolsz erről?2

Nos első pillanatban azt,hogy nem ez az egyetlen ilyen kérdés amit feltettek nekem. Válasz. Isten ott van ahova taszította az ember.Amikor nincs baj,nem tud róla...bezzeg ha baj van de szivesen előrángatnák. Pl.:Az amcsi tornyok ledöntésekor is: "Hól volt az Isten?" Hát ott ahova száműzte az ember, Sokan gondolják: Isten szolga,most pattintok egyet az ujjammal és ideugrik.Nem! Isten ÚR.Úr mindenek felett.Még neked is,ha nem hiszel benne akkor is.

Sajnos tudok mondani ragyogó példát rá,hogy némely ember mennyire hülye,sőt elvetemült,bár ez politika. Gyurcsány és Bajnai amiket tettek (ha nem tudod,még megtudhatod) az a gazemberség teteje,mégis vannak szimpatizánsai,sőt rájuk szavazók. S a karrierista Mesterházi dettó.

Egyébként Isten első neve ŐS-TÉNY volt. ebből alakult ISTEN Az,hogy mit tett Isten,olvasható a Biblia első lapjain. S amit Sátán tett,az is ugyanott.. Bár Annácska nem akar sokat olvasni... Bizony kedves Annácska ez a világ már csak ilyen... ha akarunk infót,olvasni kell.

2013. szept. 8. 15:33
 29/30 ortin ***** válasza:
Miki amúgy még annyi hogy nem tudom miért nyomod ennyire a vallásodat csak mert ez a vallás még sehol se volt mikor mezopotámiak az egyiptomiak és a görögöknek létezet a vallásuk :D
2013. szept. 16. 21:58
 30/30 anonim ***** válasza:

Kedves,kedves Prödl Annácska!

Én szeretem,ha az emberek jó kedvűek,de most ne nevess,mert nincs min.(:D) Komolyan mondom minősítgetéseiddel úgy elbúsítassz,hogy kimegyek a világból. Ha így folytatod én világgá megyek. (Elmegyek világot látni.) Most is azt írtad: "...nem tudom miért nyomod ennyire a vallásodat..."

Hát tudod mit, Nyomja a kozarek. Én ugyan nem. Ha esetleg megkérdez valaki,hogy melyik vallást ajánlom,válaszom csak ennyi lehet: "ott a Biblia,olvasd el."

Meg aztán miért kínzol tudatosan: azt írtad. "...amúgy még annyi...". Mikor ezt a szót olvasom:"amúgy",mintha az ördög szánkázna a hátamon. Persze aztán beugrik róla,hogy vidéki szegény... erősen. Így már könnyebb.

És aztán a minösítéseid: "flegma" "Fa.sz" Mondom,hogy világgá megyek. Még ilyet...azaz dehogy is,ilyet már ne.Meghogy még vallásból is oktatni akarsz..."...hogy a görögök...". Hát maga a Biblia is két részből áll,egy Ószövetség,és egy Újszövetségből.

Úgyhogy ne oktass vallásból,mert elbőgöm magam.

Ha eddig még nem olvastad a Szinuhe tört.regényt olvasd el - persze csak,ha akarod.- nagyon jó könyv.

De ne hidd,hogy haragszom. Azért írtál ilyeneket rólam,mert még kislány vagy.Ugye még nem szőrös a hónod alja.Na hát akkor meg pláne nem haragszom. Csak ne csúfolódj,mert akkor csúnya kislány leszel

Ég veled!

2013. szept. 17. 13:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!