Most igazából akkor több isten is van (pontosabban 2ről van szó), akik harcolnak egymással, és egymást rágalmazzák?
Figyelt kérdés
mostanában érdekelnek a természetfeletti dolgok, meg földönkívüli lények, és ilyesmik. Közben rátaláltam a spirituális sátánizmusra, és ez azt írja hogy a sátán iagzábol nem olyan rossz, ahogy Isten se olyan jó, csupán csak harcolnak egymással.2013. szept. 3. 15:34
1/30 anonim válasza:
Dehogy harcolnak, csak egy nagy sakkjátszmát vívnak, amiben az emberiség csak egy paraszt a táblán. A saját érdekeiket nézik, az emberekkel nem nagyon törődnek, ezért néha jónak tűnnek, néha rossznak.Amúgy nem.
2/30 anonim válasza:
Lehet, hogy velem van a baj, de mindig azt mondják, hogy Isten mindenható. Akkor, hogy van ez a Sátánnal? Ha a Sátán a gonosz, Isten miért nem pusztítja el? Hát nem képes rá? Mégsem mindenható?
3/30 anonim válasza:
Sátán nem valós személy, hanem a szívünkben lakó gonoszság szimbóluma.
4/30 anonim válasza:
Én tanultam vagy egy tucat istenről, s olvastam még legalább ugyanennyiről. Vannak harcos istenek, harcosokat segítő istenek, de békések is.
5/30 anonim válasza:
Az eridu csak terjed és terjed. Rosszabb mint a bubópestis.
6/30 Antimod válasza:
A harc az egoizmus terméke, korántsem valószínű, hogy a földi világon túl bármire is jellemző volna.
7/30 anonim válasza:
Hát a görög istenek között is voltak békétlenkedők, meg talán az amerikai kontinensen élő indiánok istenei is között is akadt, az ősi Egyiptom istene között is találhatók.
8/30 anonim válasza:
Csak egy Isten van. Es azt h Isten mit miert tesz mi nem erthetjuk mert mi nem tudunk vegtelenben gondolkozni. De valojaban a Satan mar le van gyozve. Nincs semmi hatalma csak annyi amennyit mi adunk neki.
9/30 ortin válasza:
miért csak egy van? miért ne lehetne több?
10/30 A kérdező kommentje:
hát ez az !
AZ ó kori népek közelebb álltak a teremtéshez és az Isten(ek)hez, valamiért több istenben hittek. De ha ezek a lények nem istenek voltak, akkor is felsőbbrendűnek kellett lennie egy embrenél, de ez már más téma ez más kérdést vet fel.
2013. szept. 3. 20:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!