Léteznek boszorkányok, ördögök, vámpírok stb?
Hiszek bennük (persze gyerek fejjel), de szeretném tudni, hogy tényleg léteznek - e ilyenek! Még arra lennék kíváncsi, hogy léteznek -e jó tündérek akiktől kívánhatunk 3 dolgot,
de én csak 1-et kívánnék, de azt hogy varázsló legyek, mert akkor bármit megtehetnék! Szóval engem a mai napig érdekelnek ezek a dolgok!
Olyanok kíméljenek akik azt mondják hogy dehogy is te dilis vagy!
Az Érmelléki Kuglófember is létezik
Elviszi a rossz gyerekeket és utána megeszi!!!
13-as én kb ugyanezt mondtam..
11-es voltam
DE. Pont így készülnek. Pl. Frankeinstein is, csak abban azért nem hisznek annyian, mert abszurd, hogy villamos energiával ilyen teremtményeket lehessen csinálni. A kérdezőnek pedig, ne higgy az ilyen dolgokban, mert ezután jönnek a horrorfilmek, a napokig tartó rettegés, a "mi van ha mégis...?", meg a "mi volt ez a zaj...?" és végül depressziós leszel, emiatt majd nem találod meg a helyed az életben, stb. A gyerekeket is hasonló miatt nem szabad túlzott sikerélményben részesíteni.
névte2en
Mellesleg a témában kb. 4 féle ember van két táborban.
1.a, Keveset tud ezekről, és mivel Lugosi Béla (vagy Brad Pitt és Gary Oldman...vagy Robert Pattinson), a vasorrú seprűnyargaló meg a patás, vasvillás fazon a loony toonsból jut eszébe, ezért mondja, hogy dilis vagy.
1.b, Sokat tud a néphitről meg babonákról, és mivel a szkeptikusok véleményére ad, hogy csak bomlási folyamatok félreértése, hallucináció és rémálmok okozták az egész mizériát ami miatt "kitalálták" a vámpírokat meg a többit, ezért mondja, hogy dilis vagy.
2.a, Keveset tud, de nagyon hinni akarja, hogy vannak, mert tetszik neki az örök élet, örök fiatalság és szupererő + adonisz/afrodité vonzerő.
2.b, Sokat tud, kutató, és csak privát berkekben mesél, hangoztatja, hogy léteznek, de nem úgy, mint ahogy az emberek elképzelik őket (vagy majdnem úgy, és a filmekben, könyvekben, néphiedelmekben van valamennyi igazság).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!