Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ki mennyire babonás, és...

Ki mennyire babonás, és mennyire hisztek a szellemekben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 18:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
46%
Babonás?? Isten ments!! Azok mind balszerencsések!!!!!
2009. okt. 31. 19:02
 2/14 anonim ***** válasza:
én hiszek a szellemekben, de babonás nem vagyok.
 3/14 anonim ***** válasza:
5%
A 21. században vagyunk, ennél értelmesebb kérdés nem jutott eszedbe?
 4/14 anonim ***** válasza:
47%
Én babonás vagyok,hiszek valamennyire a szellemekben is.
2009. okt. 31. 19:16
 5/14 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem. És a szellemekben sem hiszek.
2009. okt. 31. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagyok babonás és a szellemekben sem hiszek,mert marhaságnak tartom.
2009. okt. 31. 20:13
 7/14 anonim válasza:
100%
Én nem vagyok babonás, de hiszek a szellemekben.Szerintem teljesen nyílvánvaló, hogy szellemek léteznek.
2009. okt. 31. 20:33
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes kérdés, mert kapásból azt mondanám, hogy nem hiszek a szellemekben. De néha ha történik valami megmagyarázhatatlan, akkor azon kapom magam, hogy hoppá mégis hiszek.
2009. okt. 31. 21:09
 9/14 anonim ***** válasza:
23%

Nem hiszek ilyen ostobaságokban!

Persze a túlvilági életben hiszek, vallásos lévén, de azt nem hinném, hogy a túlvilágról csak úgy visszajárnának, vagy ilyen hatsávadász dolgokat csinálnának, mint a kopogás, stb.. Szerintem ez csak a spiritisztáknak egy jó üzlet.

2009. okt. 31. 21:26
 10/14 anonim válasza:
100%

Babonás nem vagyok. (Nép megfigyelésen alapszik pl: Azt hitték, ha egy bagoly ücsörög az ablakodnál akkor hamarosan meg fogsz halni. Ez onnan jött, hogy általában a betegeket éjjel is ápolni kellett és világos volt a szobájában a fény pedig odavonzotta például a baglyokat is.)

Úgymond a szellemekben viszont hiszek. Úgy gondolom az akaratnak van egy nem látható csak érzékelhető megjelenése, amivel távol eső dolgokba is képes beleszólni az ember. Ez igaz a holtakra is, szerintem ha úgy halt meg valaki, hogy még lett volna dolga a Földön valamiképp az akarata egy ideig még megnyilvánul ahol kell. Najó ez most kicsit furán hangzik :D (de asszem értelmesebben nem tudom elmondani.)

2009. nov. 1. 06:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!