Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogy van ez, ki az Isten?...

Hogy van ez, ki az Isten? spirituális sátánisták?

Figyelt kérdés

érdekel a történelem, és sokat olvasok, és ha történelem akkor politika is, ha már politika akkor már összeesküvés elméletek, és Egyiptom,Suméria, és Atlantisz is érdekel és ebből mostanra már természet/ember feletti dolgok is érdekelnek.

Így akadtam ezekre a dolgokra hogy Isten(ek) igazából nem mindenható lény(ek), hanem földönkívüli ember feletti lények teremtették az embereket.

Így akadtam Enkire és Enlilre(Jahve), és a spirituális sátánizmusra, és ott az olvastam hogy Enlil volt a föld igazi ura. Enki pedig meg teremtette a mai embert úgy hogy MÁR A FÖLDÖN LÉVŐ ELŐ EMBER DNS-ÉT ÁT ALAKÍTVA LÉTREHOZTÁK A MAI EMBERT, és Enlil-aki JAHVE- azt mondta hogy nem lesz ez jó, mert embert csak Isten teremthet.

Tehát, a földönkívüliek ide jövetele előtt már voltak emberek, vagyis valaki már meg teremtette.

És Enlil aki JAHVE a zsidók és keresztények Istene, azt mondta hogy nem lehet embert létre hozni mert ez csak IStennek joga, akkor hogy van az hogy Jahvét tekintik istennek mikor nem is mindenható isten, vagy akár Enkit(aki meg a sátán) minek tekintik istennek, természet felettinek, mikor van egy tényleg mindenható erő? vagy ez a mindenható Isten nem az akit mi elképzelünk, egy öreg ember, fehér ruhában, aki csak egy energia?

lehet hogy ez zavaros lett egy kicsit de jó lenne bizonyos dolgoknak saját magam utána nézni, mert így neten nézegetve nem biztos hogy igaz amit írnak.

szóval ki az igaz Isten Enlil (Jahve a keresztények és zsidók istene, akit ennek a bizonyos öregembernek hiszünk), vagy Enki (a sátán, akit gonosznak mondanak, de részben ő teremtette az embert), (és ezek a földönkívüli lények csak Istent játszanak, pedig őket is kellett hogy teremtse valaki) vagy van mind kettőjük felett van egy mindenható erő/ Isten?

2013. aug. 28. 17:33
 1/10 A kérdező kommentje:
főleg spirituális sátánistáktól várom a választ.
2013. aug. 28. 17:33
 2/10 A kérdező kommentje:
vagy ti hogy képzelitek az egészet, mi a ti Isten képetek?
2013. aug. 28. 17:34
 3/10 anonim ***** válasza:
Ez igaz. Enkire létrehozta génmanipulációval az embert és ez nem tetszett az őt is létrehozó Istennek, aki Jahve és megpróbálta özönvízzel kiírtani az embert, mikor ez nem sikerült, megteremtette a reptílián dns-t hozzáadva a Szent Judeo fajt, hogy mint kiválasztott nép uralkodjon és vezérelje az Enki által megalkotott Homosapienst. és ez így is tőrtént és zajlik szépen és rendben ma is.
2013. aug. 28. 17:41
 4/10 anonim válasza:
7%

1.ne higgy elmindent amit a neten olvasol

2.ez egy akkora baromsag, h nem is tudom elkepzelni, h tudod ezt elhinni

3.katolikus vagyok, szoval szerintem jarjal templomba, olvass Bibliat es felejtsd el ezeket a marhasagokat

4.ISTEN TEREMTETTE AZ EMBERT SAJAT KEPMASARA ezert nem nezunk ki polipfejjel meg ilyenekkel

2013. aug. 28. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Csak az Erő létezik. Higyj benne...s válj eggyé az Erővel!

Különben, apádhoz hasonlóan te is a Sötét Oldal martalékává válsz!

Qui-gon Jin (Obi-wan Kenobi egykori mestere)

2013. aug. 28. 19:18
 6/10 anonim ***** válasza:
Jól van most pedig a keresztény nyáladzó szolgák ide írtak minden baromságot, gondoljuk végig a keresztény szerint minden más vallás hülyeség és nincs olyan hogy spiritualitás , ha bajba kerülünk akkor csak imádkozzunk a nagy semmibe hátha történik valami... és ugye a spirituális sátánizmust azért volt muszáj befeketíteni mert esetleg tudással szolgált volna... ömm a kérdés feltevőjének pedig beismerem, vannak hibás mondatok [link]
2013. szept. 6. 16:06
 7/10 anonim ***** válasza:

Kváj-Gon-nak van igaza.

Ez az egész Enki-Enlil, ókori sumér sátán általi teremtés: szerintem egy egetverő marhaság.

Enki = Sátán = az ember teremtője : szerintem ez egy teljesen értelmetlen és alaptalan nézet.

Erre alapozni világnézetet? Kész téboly.

2013. szept. 24. 21:10
 8/10 anonim ***** válasza:

A hülye névmánis, a címkézés : az elme kultuszai.

Ha meguntátok ezt a nevet, majd kaptok egy másikat, amit isteníthettek.

Önismeret, értelem meg semmi.

2013. szept. 24. 21:12
 9/10 anonim ***** válasza:

Helyesen:

A hülye névmánia, a címkézés : az elme kultuszai.

Ha meguntátok ezt a nevet, majd kaptok egy másikat, amit isteníthettek.

Önismeret, értelem meg semmi.

Mindíg kívülről kaptok valami ostoba bálványt! :-)

2013. szept. 24. 21:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező !

Abszolúte jó helyen keresgélsz !

Zecharia Sitchin- the lost book of enki c.könyvében ír a Sumér kőtáblákról ahol, részletesen le van írva- már voltak torzonborz fejű két lábon járó teremtmények !

Enki földönkívüli (démon,hamis isten,hamis fényhozó) nem tud teremteni,lelket lehelni az anyagba,csak gén manipulációt végzet Isten teremtményén.

A földet az embereket az Egy Igaz Élő Isten teremtette.

Bármennyire is szeretné a Sátán a babiloni-jezsuita-judea-kereszténység hazugságokkal a Vatikán által tálalva a Bibliát megcsúfolni,manipulálni a lényegisége még ,most is Igaz.

Az Ószövetség és az Újszövetség istene nem azonos !

Nem véletlenül mondják a ’’ Sátán Zsinagógája,,

2014. júl. 14. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!