Milyen lény az ami a Hármashatárhegyen lakik?
Figyelt kérdés
Múlt héten este 10 után valami 3 méter magas cuccot láttunk barátnőmmel a Hármashatárhegyi kilátó közelében, ami hörgött! Látta valaki más is? Mi lehetett az?2013. aug. 23. 17:52
11/17 anonim válasza:
Az egy pedomedve volt! Azér hörgött mert azt hitte rendõrök vagytok!
12/17 anonim válasza:
Antonov Úr!Vagyis An-2 volt:)Ezer lóerő,kilenc henger,csillagmotor,Ő aztán tud hörögni:)Igaz,nem három,hanem négy méter...
15/17 anonim válasza:
És persze a telefonotok (amit pedig még a Wc-re is magatokkal hordotok) pont nem volt ott...
16/17 anonim válasza:
Ez a hármashatárhegyihörgőjeti.
17/17 amatorkriptozoologus válasza:
tudom, régi a téma de KÉRLEK HA MÉG NÉZED EZT A KÉRDÉST, VÁLASZOLJ! én itt lakom Budapesten, és sokat kutattam egy bizonyos fanyűvő után, és eléggé hihetőnek tűnik ennyi utánajárás után. Kriptozoológus vagyok hobbiból, és sokat foglalkoztam ezzel, de nem hittem volna hogy a hármashatárhegyen is lehet valami ilyen hiszen túl közel van Budapesthez. Ha valóban igaz amit írsz, kérlek írj privátba, vagy keress meg a crypto000902@gmail.com emailcímen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!