Roselyyka kérdése:
Szerintetek ez mi?
Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon sokszor ha lefényképeznek egy furcsa kör jelenik meg felettema képen és nema lencse koszos mert ha többféle fényképezővel készüla kép akk is.
Legutóbb amikor a Balatonon készítettünk viccből este egy képet akk is ott van felettem ez a kör. Ha valakinek kell kép akk privibe küldök. Sztetek ez rosszat jelent??
2013. aug. 11. 20:04
1/27 anonim válasza:
Nyilvánvalóan Jézus reinkarnációja vagy, és az ott egy glória. Más magyarázat nincs.
2/27 anonim válasza:
Jól vagy?? Reinkarnáció mi? Kapásból egy földre szállt angyal... Privátba fogok írni rosely.
4/27 DarkLantern válasza:
A levegő tele van porszemcsék. Valszínű magasabb a bioelektronikus szinted mint másnak, ezért körülötted "koncentrálódik" egy kicsit jobban. Ezeken a porszemcséken megcsillan a vaku és ez már magyarázza is a dolgot. A "szellemes" képek többségén is azért van szellem mert a porszemcse megcsillan, de a hívők belemagyarázzák hogy az nem is az, hanem igazi hús vér szellem.
5/27 anonim válasza:
Nekem küldhetsz privátba egy képet! Megnézem mi az!
6/27 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszoló már bocsika de elég angy hülyeséget írtál ! Úgy értem a véleményedet elfogadom és köszönöm na de hús vér szellem?? XDD ezen angyot nevettem XDD
2013. aug. 11. 20:36
7/27 anonim válasza:
Az egy védőangyal akit azért küldtek, hogy a helyesírásod miatt ne nyírjon ki senki.
8/27 DarkLantern válasza:
Direkt írtam hús vér szellemet :)
Nem nézem én hülyének a szellem hívőket, csak annyira mint a csillám vámpíros alkonyat teljes sötétségben hívőket.
A csillám póni az egy tuti mese, na de a csillám vámpírok az már sok:)
9/27 anonim válasza:
Te egy szent vagy, már glória van a fejed fölött.
10/27 anonim válasza:
Ja és te leszel a helyesírás védőszentje halálod után.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!