Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Tényleg létezik Isten?

Tényleg létezik Isten?

Figyelt kérdés
És segít nekünk? Ha méltók vagyunk hozzá és megérdemeljük amit kérünk akkor valóra váltja(ha jó szándékú)? A bibliában is ez van kérj és adatik, igaz ez?

2013. aug. 9. 22:09
1 2 3 4
 11/40 anonim válasza:
Semmi értelme sincs a kérdésednek. Megmondom miért. Aki hívő, azzal sosem fogod elhitetni, hogy nem létezik, aki pedig ateista, azzal sem, hogy létezik. Ez egy örök kérdés marad, és szerintem nem is lesz rá semmilyen bizonyíték hogy létezett valaha. Stephen King (bebizonyította?) hogy tudományosan nem létezett. Aztán mindenki azt hisz amit akar.
2013. aug. 9. 23:12
 12/40 anonim ***** válasza:
74%

Nézz körül. A világon minden változik. Semmi sem tart örökké. A fényes vasat egykor megeszi a rozsda. A szép épületet tönkreteszi az erózió. A liliom elhervad. Mindez mulandó. Ahhoz, hogy a mulandó dolgok létezhessenek, kell lennie az örök állandónak. És ez az Isten.

Szándékosan nem teremtette a világot állandónak. Ahhoz, hogy fejlődjünk kell a mozgás. A mozgást a változás okozza. A változás mulandó és keletkező dolgokat eredményez. És mi ezen szörfözünk.

2013. aug. 9. 23:23
 13/40 Shai-Hulud ***** válasza:
Megkérdeztem tőle, és Ő nagyon határozottan azt mondta, hogy nem.
2013. aug. 9. 23:25
 14/40 anonim ***** válasza:
Vagy igen vagy nem. Erre senki nem tud biztost választ. 50-50%.
2013. aug. 9. 23:38
 15/40 anonim ***** válasza:
De szerintem van....
2013. aug. 9. 23:39
 16/40 anonim ***** válasza:
Ha akarsz higgy benne vagy keresd őt.
2013. aug. 9. 23:40
 17/40 anonim válasza:
8%
Isten létezése felõl nem szabad vitatkozni. Teszik ezt csupán a hitetlenek. Te pedig, Kedves kérdezõ bizonyára nem véletlenül kezded keresni Istent. Mert foglalkozol ezzel a témával, s bizonyára a választ várod. Szerintem igen, létezik Isten, és Jézus él, aki Téged is szeret! Èn nem rég megtértem, karizmatikus keresztény vagyok. "Egy Jehova > szerintem NEM CSAK a jehovák hisznek Istenbe! Nézem azt,hogy a Jehova szó nem szerepelhet a >mi< vallásunkban, ugyanis hamis vallás ez minálunk, habár ezt nem firtatom, kinek hogy...
2013. aug. 9. 23:48
 18/40 anonim ***** válasza:

Létezik, itt is egy leírás róla tömören:

[link]

2013. aug. 9. 23:53
 19/40 anonim ***** válasza:

Erre mégis milyen választ vársz?

"Perszeee, hogyne létezne, tegnap futottam vele össze a közértben!".... Isten a hit része.

Mindenki abban hisz amiben akar, van aki semmiben.

Ennyire egyszerű.

Aki hisz benne, annak létezik, aki nem annak nem..

Hülye példa, de erről egy idézet jut eszembe:

"Akár azt hiszed, h meg tudod csinálni, akár azt, hogy nem, mindkét esetben igazad lesz".

Mindegy is, hogy az ember minek nevezi amiben hisz.Istennek, Univerzumnak, rengeteg variáció lehet.A lényeg, h bizonyíték konkrétan sose lesz rá, de pont ez a lényege.Amit a szemeddel látsz abban nem kell hinned, az ott van.Hinni abban kell, amit nem látsz, nem tudsz bizonyítani.

2013. aug. 10. 00:33
 20/40 anonim válasza:
Igen létezik!:))
2013. aug. 10. 13:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!