Valaki itt hisz a tündérekben?
Figyelt kérdés
Vette már fel velük valaki a kapcsolatot,hol,hogyan?Esetleg levelezne valaki a témában?23/f2013. aug. 6. 07:43
11/18 anonim válasza:
Szerintem léteznek tündérek. Csak nem az emberi szem érzékelési tartományában. Kivételesen érzékeny emberek, akár láthatják is őket. Szerintem angyalokhoz hasonló lények, akik feladata lehet a természet, a növények, az állatok, hegyek, folyók oltalma. A régi mesék írói még fogékonyabbak lehettek rájuk, mint a mai kor embere.
12/18 anonim válasza:
Utolsó, megmondanád, hogy pl egy hegyet mi a ménkűtől kellene óvni? Az influenzától esetleg?
Az meg, hogy a régebbi korok meseírói fogékonyabbak voltak, baromság. Babonásabbak voltak, ezért hitték el, s ezért írtak róluk.
13/18 anonim válasza:
A hegyeket például az emberektől kell óvni, mert annyira balgák, hogy képesek mindent használni, és nem tisztelni semmit. Szerintem a régi korok emberei igenis közelebb voltak az igazsághoz , mint a mai többség. :)
14/18 anonim válasza:
És a népmesék szerintem sokkal több ősi igazságot rejtenek, mint pl. a mai cartoon network agymenései.
15/18 anonim válasza:
Nos, a cartoon network meséit nem ismerem, de a régi népmesék vérengzései se piskóták.
17/18 Demon128 válasza:
Szerintem vannak mivel nem lehet megcáfolni a létezésüket.Nincs se ellene se mellette bizonyíték.
18/18 anonim válasza:
Igen én hiszek bennük. Az angyalokhoz hasonló lények. Kertekben, erdőkben, mezőkön, tópartokon vannak jelen. Az erre fogékony emberek érzik is a jelenlétüket. Minden mesének van valami valóságalapja, ezt ne felejtsük el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!