Fejtsünk meg rejtélyeket, creepy pastákat itt a gyk-n!?
Jó akkor leírom érthetőbben : Az utóbbi időben kezdtek elterjedni a creepy pasták ezek olyan történetek és képek esetleg videók amik hatással voltak az emberekre pl.:
-slender man bizonyára mindenki ismeri de csak nagyon kevesek tudják hogy egy kínai hackercsapat készítette és tőlük lopták az ötletet a pályázatra
-jeff the killer egy nagyon ijesztő kép
na de az utóbbi időben újra fogalmazódott ez a szó: olyan paranormális,ilyesztő esetleg horror történetek amelyek felkeltik az érdeklődést az emberben: vajon ez igaz? ez megtörténhet? na ilyeket tárggyaljunk ki gondolok én itt mordegard merena glosgervre,the rakéra és ilyenekre
mégegyszer elnézést hogy hülyén fogalamaztam meg a kérdést.
Én régóta foglyozom creepypastákkal.
Van egy youtube csatornám is ahol creepypasták vannak: http://www.youtube.com/channel/UCIeX0PwnzwKt_I3Ir0w9wew
Az ezzel a baj, hogy ezeken nincs mint megfejteni. A Slenderman egy rajzpályázaton bukkant fel. Jeff the Killert valami unatkozó 12 éves gyerek írhatta, a kép pedig az Inland Empire-ből származik photoshoppolva. A Mereana Marhaizéről meg annyit, hogy a sztori szerint az illetők elpostázták a YT főhadiszállására a szemeiket. Ez csak nekem tűnik égbekiáltó baromságnak?
Egyéb kérdés?
Ezek nem természetfeletti lények, vagy paranormális jelenségek, hanem egyfelől unatkozó hackerek/hülyegyerekek trollkodása, másfelől hiszékeny hülyegyerekek benyalták kritika nélkül, és egymást oltogatják vele.
Ügy megoldva, akta lezárva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!