Van itt olyan, aki szereti a zombikat? Imádom ezt a témát, és szeretnék róla beszélgetni olyanokkal, akik szintén bírják őket.
Beszólogatók nem kellenek (bár úgyis lesznek -.-" :D). NE olyan emberek írogassanak, akik csak divatból szeretik őket. Bármi lehet a téma, csak szóljon a zombikról^^
Van társasági életem, nem vagyok kocka, csak egyszerűen szeretek a zombikról beszélgetni, szóval nem kellenek az ilyen megjegyzések
Minden zombis filmet láttam már ^^
Ők a királyok! Ráadásul a vámpírok is félnek tőlük *-*
Első válaszoló: úgy tűnik, a te agyadat ették meg, vagy simán analfabéta vagy, mert magyarul leírtam, h beszólogatóknak kocc van ;) ha gondolod leírom neked angolul, németül vagy franciául is, hátha felfogod...
Második: melyik a kedvenc filmed?
"NE olyan emberek írogassanak, akik csak divatból szeretik őket."
Miért most a zombi a trendi? :) Milyen okkal lehet még szeretni őket?
Annyiból "trendi", hogy divat sorozatokat nézni, és a The Walking Dead miatt vannak most olyan emberek, akik rámondják, h bírják őket, közbe meg nem is :D
Én már évek óta bírom őket, de nem tudnám megmondani, h miért. Talán abból jött, h szeretem a horrort, sőt a gore filmek is nagy kedvenceim. Ahogy mások elbeszélgetnek a ruhákról, a pasikról vagy a sminkcuccokról (fiúk értelemszerűen nem erről xD), én elbeszélgetek a zombikról :D
pontosan mit szeretsz bennük?
szerinted mennyi az esély egy valódi zombiapokalipszisre?
ha választanod kellene, milyen fegyverrel mennél ellenük?
szerinted mi a legjobb módszer zombik ellen?
a haiti voodoo-zombikat szerinted milyen módszerrel "állították" elő?
Romero filmjei közül melyik a kedvenced?
véleményed szerint mi a zombi-lét biológiája?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!