Ti mennyire hiszitek el hogy Castiel Slendermant látta?
"11. Köszönöm a választ.Ennyit akartam volna csak hallani."
Beszarok, hogy egyes emberek mennyire szeretik, ha sötétben botorkálhatnak... :D
slendi létezik
vele szoktam mindig pokerezni csak basza meg adni a lóvét ha veszít
Atya...Úr...Isten!
Ahogy azt egy másik válaszoló is leírta, Slenderman egy horrorpályázatra készült, ami annyira jól sikerült, hogy a kitalálói meg is nyerték vele a versenyt.
Csak ezután az internetes fórumok meg mindenféle szar oldal rákaptak erre a témára, és csomó Photoshoppos képet csináltak, videókat készítettek hogy meggyőzzék az embereket vannak "bizonyítékai" a létezésére, rémtörténeteket találtak ki.
Ééés...íme! Az olyan agyhalott emberek mint te kedves kérdező, simán bedőltek ennek a marhaságnak!!
Gratulálok... -.-
Egyetértek a szkeptikus előttem válaszolóval.
Ez egy sületlenség, méghogy létezne slenderman???
Ennek semmi értelme sincs. Csak kitalálták, hogy hülyitsék azokat akiknek anny eszük van hogy beveszik.
ÉDES ISTENEM!
Legalább néznétek utána a neten!
A Selderbácsi csak kitaláció és az is marad!
2009-ben a somethingawful.com internetes oldal fórumán, a „készítsünk paranormális fotókat”
felhívásra érkezett néhány különösen érdekes bejegyzés. Victor Surge posztjai rejtélyes
módon eltűnt, vagy megőrült személyekről (eleinte kisgyerekekről) szóltak, akikről utolsó
óráikban készült képeiken a háttérben rendszerint feltűnik egy körülbelül 3 méteres, fekete
öltönyös, arctalan lény, akinek hátából csápok állnak ki. Ez a Surge által Slender Man-nek
(karcsú ember) nevezett lény hamarosan egyre több helyen jelent meg, a fórumokon kívül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!