Emberbe tényleg mászhat ördög/démon?
Hogyne, csakis.
Nem elég az embernek a munkája, csekkek fizetése, párkapcsolat nehézségei, még arra is figyelnie kell nehogy démon másszon bele.
Komolyan mi a f#szom van, visszamentünk a középkorba, hogy ennyire sötétek az emberek??
Fel kéne nõni, 2013 van, fel kéne dolgozni, hogy ha valami szar történik az emberrel meg szar a sorsa, akkor az csakis a saját hibája, persze tudom, könnyebb démonokra, szellemekre, átkokra fogni, hogy az ember teljesen életképtelen...
Mért akarod magadat hipochonderré tenni (hipochonder= képzelt beteg) Minden korban minden dolgot az emberek befogadóképességének megfelelően magyaráztak Pl.: Jézus 40 napig bőjtölt. ekkor megéhezett. ekkor odament hozzá az ördög,s mondta:"Isten fia vagy,mond ezeknek a köveknek,hogy változzanak kenyerekké."
Mai magyarázat: Jézus gondolata volt: "Éhes vagyok.átváltoztatom kenyérré a követ,mert meg tudom csinálni." Ez az amit elutasított.mert Ő nem önmagáért jött,hanem az emberér.
Tényleg megszállhat az ördög! Íme a bizonyíték!
http://www.youtube.com/watch?v=6bm5Cb7ajno
Viszont egy biciglivel könnyen el lehet üldözni!
Emberbe tényleg mászhat ördög/démon? - IGEN.
Látszat viszont becsapós és távdiagnózissal nem ajánlatos foglalkozni, ugyanis itt a számítógép előtt ülve ez eldönthetetlen hogy Nálad mi van!
Azonkívül nem írtad, hogy megkérdezted-e a háziorvosod...úgyhogy előbb irány a rendelő, ha továbbra is fennáll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!