Mi az, ami lehetővé teszi, hogy az ember láthassa a természetfeletti lényeket?
LSD
én múltkor hála neki egy gnómal partiztam egész este
Szerintem vannak szellemek és itt ragadt lelkek. Igaz, nekem még nem volt tapasztalatom velük, és remélem nem is lesz nagyon, szeretném hinni, hogy nem csak az anyagi valóság létezik. Hiszek a test halála utáni létben.
Általában az emberek életveszélyes helyzetekben látják a természetfeletti dolgokat (őrangyalok, halott szeretteik). De vannak olyanok, akik már úgy születnek, hogy képesek kommunikálni nem látható lényekkel, szellemekkel (médiumok). Nagyon sok hazug és kamuzós médium van és vannak olyanok is akik, tényleg elhiszik, hogy médiumok, és nem csak bebeszélik maguknak. Tehát,a zok akik médiumnak állítják magukat 90% kamuzik. De 10 % valóban képes megmagyarázhatatlan dolgokra. Például az USA-ban sok médium oldott már meg eltűnési ügyeket és gyilkossági ügyeket, mikor a rendőri módszerek csődöt mondottak és a rendőrség kétségbeesetten médiumokhoz fordult. Persze ott is voltak hazugságok, de voltak igazak is. Tehát valaki így születik. Azt mondják médiumnak születni kell.
Általában az emberek akkor látnak még angyalokat vagy más lényeket, ha életveszélyes helyzetbe kerülnek (halálközeli élmények).
Nézz meg egy filmet a témában, ha van időd, csak 45 perc. Ez egy Spektrum által készített dokumentumfilm és szerintem érdekes: http://www.youtube.com/watch?v=wzev15uVyEE
"ami lehetővé teszi, hogy az ember láthassa a természetfeletti lényeket":
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!