Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Szellemjaras lehet e ez?

Szellemjaras lehet e ez?

Figyelt kérdés
Nagymamamnak 2 szomszedja(2 oregasszony) halt meg meg a telen,nagymamam egyedul el,estenkent lepteket szokott hallani a hazba,nem is egyszer fordult ez mar elo.Mikor felugrik az agybol hogy lassa mi az,olyankor mar eltunik a szellem.Igaz esetrol van szo,ketsegbe vagyunk esve,ilyenkor mit jo tenni?mivel lehet eluzni a szellemet?

2013. júl. 14. 19:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem fel,es imadkozik is.Azt mondta egyszer sokaig mind halotta hogy jar ki meg be.2 szomszedaszonyja halt meg,jo baratno volt veluk.Es aki azt hiszi hogy hiaba verem itt a szamat az rosszul hiszi.A tortenet igaz!
2013. júl. 14. 21:55
 12/18 Evele123 ***** válasza:

Akik segíthetnek neked abban, hogy megszűnjön ez az egész (ha nem természeti oka van pl. hőtágulás): Reiki-mester (pl. Usui-féle tradicionális); Táltosok (Kovács-Magyar András és csapata; Őserő (osero.hu); Jógi-mester stb.

Beütöd ezek valamelyikét a gugliba...

Remélem segítettem.

2013. júl. 15. 08:43
 13/18 anonim ***** válasza:
Nagyjából másfél órás utánajárásomba tellett, de kiderült, hogy meg van írva a materialista nagykönyvben, húgy be kell kapcsóni a tévét ammikor megy a győzike.
2013. júl. 15. 11:38
 14/18 anonim ***** válasza:
... kivéve, ha szellemképes a tévé. Az enyém például hd-ready képes.
2013. júl. 15. 11:40
 15/18 anonim ***** válasza:
21:42-es, 21:06-os vagyok. Ha jó szellem, akkor nem bántani akar, és ha megkéred, hogy távozzon, akkor el fog menni. Tapasztalatból mondom.
2013. júl. 15. 20:20
 16/18 anonim ***** válasza:
Igaza van az előzőnek! Múltkor is szólt és szó nélkül távoztam!
2013. júl. 19. 16:51
 17/18 anonim válasza:
azt hallottam jézus nevével ki lehet űzni őket
2013. júl. 22. 20:46
 18/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Ha csak léptekről van szó,akkor az lehet bármilyen állat,a padlásról....

De ha mégse,akkor lehetséges,hogy szellem van nála.

Ha pedig szellem,és eddig nem ártott senkinek,akkor szerintem nem kell tőle félni,mert ha bántani akarna,akkor már rég megtette volna....

De ha a mamádat zavarja,hogy ott van valaki a házában esténként,akkor hívjatok egy papot,hogy áldja meg a házat,vagy pedig egy hozzáértőt.

Remélem tudtam segíteni!

2013. dec. 28. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!