Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Léteszhetnek Sellők?

Léteszhetnek Sellők?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 13. 18:16
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

"Amúgy magyar vagy...? Csak mert nem tudsz leírni helyesen egy mondatot sem ahogy látom.

Jah & majnem talált. Californiába születtem, most magyarországon tanulok a szüleimnél egész jólpersze.

2013. júl. 13. 22:01
 22/28 anonim ***** válasza:

Bizonyítási kényszer hiányában bármit feltételezhetünk. Pl. ezen a fórumon. A Biblia Genezis fejezetében, az ember teremtésének leírásában van egy érdekes rész. Mikor már Ádám meg lett alkotva (saját képére és hasonlatosságára) akkor párt kellett keresni neki(!) Mert csak egy ember lett. És akkor odahoztak neki különféle tengeri és szárazföldi állatokat párjául, tehát a z utódnemzés céljára. Na most tudok olyan FELTÉTELEZÉSről, hogy így lettek a sellők, a kentaurok és még más félig ember, félig állat alakú lények.

Nem gondoplom, hogy Isten olyan valaki, aki idejön, és terremt, meg kísérletezik, de valamiféle kozmikus lények megtehették ezt, és aztán őket az emberek Istennek nevezték.

2013. júl. 13. 22:07
 23/28 anonim ***** válasza:

Kezdek megijedni, hogy tényleg ennyi hülye van a világon.

"Én nem állítotam hogy vannak sellők, ezt kérdesztem. Ti állítsátok, hogy nem vannak, de azt bizonyítani kéne"

Kedves kérdező... Először is légyszíves nyiss ki egy helyesírási szótárat. Másodszor mégis milyen bizonyítékot vársz arra, hogy nincsenek? Hogyan bizonyítod be, hogy nincs 7 fejű sárkány? Hogy lehet ekkora hülyeséget mondani? Amúgy elképzelhetőnek tartom, hogy vannak olyan lények, amik hasonlítanak a sellőkre, mivel a tengerek élővilágát még a mai napig sem ismerjük teljesen.

Az ősrobbanás pedig a mai napig vitatott, nem bizonyítható.

2013. júl. 14. 13:51
 24/28 anonim ***** válasza:
Válasz: Nem "léteszhetnek" sellők
2013. júl. 14. 15:57
 25/28 anonim ***** válasza:

Semmiképpen sem léteszhetnek Sellők. Eszt be kel lát nini a a hívöknek isz.

Hogy miért nem: Mert semmi más hasonló sem létezik az állatvilágban. Kutya nem kereszteződik pacsirtával, kígyó a a libával. Emberek tesznek kísérletet arra, hogy lovat, kutyát, kecskét nemzenek, de ezidáig nem sikerült.

Egyrészt fizikai akadálya is van, másrészt gének sem teszik lehetővé.

2013. júl. 14. 16:21
 26/28 anonim ***** válasza:
25 # nem egy helyről hallottam hogy ember álatot nemzett
2013. júl. 14. 16:23
 27/28 anonim ***** válasza:
Úristen neeeee! Utolsó válaszoló, neked kimaradt az általános iskola alsó tagozatából a természetismeret? Hihetetlen, a GYIK már a tudatlan, alul kulturált, alul képzett, gondolkodni képtelen barbár idióták gyűjtőhelye? És még csodálkozunk hogy ide jutott az ország... de ha egyszer a lakosság 2/3-a buta mint a föld?
2013. júl. 14. 19:50
 28/28 anonim válasza:
anyád seggébe
2013. júl. 14. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!