Tanuljuk meg már végre: A HIPOTÉZIS NEM EGYENLŐ AZ ELMÉLETTEL.
Hipotézis az, amit valaki kigondol, de nincs semmilyen alátámasztása.
Minden elmélet hipotézisként kezdi az életét, aztán bizonyítják, vagy kidobják a kukába. Elmélet akkor lesz a hipotézisedből, amikor az alá lett támasztva. Amikor megfelelően leír valamilyen jelenséget úgy, hogy jóslatokat lehet levonni belőle (tehát a hipotézised alapján meg lehet magyarázni olyan dolgok, ami akkor éppen aktuálisan nincsen előtted). Ekkor elmélet lesz belőle.
Ha szerinted az elmélet egyenlő a hipotézissel, ugorj ki nyugodtan az ablakon. A gravitáció is "csak" egy elmélet :)
# 11/11 Jó szerintem ebbe ne menjunk bele, mert úgysem érted :LOL És akkor még szépen fogalmaztam !
Az ősrobbanás is csak egy szép elmélet,hipotézis. Az elmélete része olyan egzakt jelenség, amit nem feltétlen az ősrobbanás magyaráz meg. Maga a Big Bang elmélet csak hipotézis. Anno azt hitték valamikor összemegy az univerzum, aztán kiderült hogy egyre gyorsúlva eltávolódik minden egymástól, no maga az ősrobbanás ilyen. 50-110 év múlva nevetni fogunk ezen is.:D
Különbség Én már most teszem, mert belátom ezt:D
# 13/14 Nem. Én tudom, hogy azokat a jelenségeket megmagyarázni lehetséges mással is, pl a statikus világmodellel, mely szerint semmi robbanás sem volt, hanem az univerzum folytonosan létezik. Benne anyag keletkezik folyamatosan. Ez az igazság.
Én nem állítotam hogy vannak sellők, ezt kérdesztem. Ti állítsátok, hogy nem vannak, de azt bizonyítani kéne. Vabéne?M
# 5:
Azért az ősrobbanás sincs teljesen bizonyítva. Folyamatosan kutatják. Az is egy elmélet, vagy hogy pontosabb legyek ""hipotézis"", ami a legvalószínűbbnek tűnik.
Sellők pedig lehet hogy léteztek valamikor, de bizonyos vallások szerint azokat nem úgy kell elképzelni, mint uszonnyal rendelkező lányok, hanem ők voltak a vízben élő tündérek. Csak a régi ember a vízhez a halakat kötötte, ezért odaképzeltek nekik uszonyt. Pont úgy, ahogy az angyalok esetében.
Egyszerű ember: Hogy repülhet ez a lény? Hát persze, szárnyai vannak!
EMBER!
Látom, nem csak írni nem tudsz, de olvasni sem.
A felvételek a bizonyítékok?
Jó, akkor leírom újra:
Az első felvételen látható angol felirat: Mermaid hoax.
Magyar nyelven: ugratás, vicc, tréfa, átverés, szívatás, poénkodás
Valamelyik szót csak ismered ezek közül.
Öreg ember vagyok, régi példát hozok. Az Orion űrhajó, meg a Hydra, a teknőcök és a varangyok is létező dolgok a számodra? Meg a hiperűr+tartalék?
Nekem csak Tamara Jagelló hadnagy feltupírozott frizurája emlékeztetett valami valóságosra.
Mi alapján szelektálsz a filmek között?
http://www.youtube.com/watch?v=t7QCF7f4lGI
Tessék. Íme egy (halott) ember,aki"sellő-szindrómával" született. Nesze neked,sellő a pofádba,te aluliskolázott análfabéka
Ok. De azért mer valami hoax még nem bizonyítsa aszt hogy maga az elmélet sem igaz !
"de bizonyos vallások szerint azokat nem úgy kell elképzelni, mint uszonnyal rendelkező lányok, hanem ők voltak a vízben élő tündérek"
Na ez érdekes! Hát, vajon a vizi tündérek lehettek? Igen, mongyjuk a tündér meg a sellő nagyon hasonlít egymésra Én úgy veszem, hogy egy vizi tündér az sellő, mert a leírt jellegzetességek, hát dettó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!