Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Igaz Bloody Mary legendája?

Igaz Bloody Mary legendája?

Figyelt kérdés
Én félek kipróbálni ezért kérdezem tőletek! Hátha valaki kipróbálta és még él! Csak normális válaszokat kérek és persze igazakat!

2013. júl. 12. 14:05
1 2
 11/15 jdfGabrella ***** válasza:
nem
2013. júl. 13. 17:18
 12/15 anonim válasza:
100%
Az Odaát 1.évadának 5.részében megölték,úgyhogy ezt már nem lehet kipróbálni.
2013. júl. 14. 14:24
 13/15 anonim ***** válasza:
61%
Én már idéztem még 12 évesen és miután kimondtam megjelent valami fehér kis izé a tükrön...Úgyhogy nem tudom.De annyira érdekelt ez a legenda hogy jobban utána néztem. És egy nő tényleg meghalt emiatt (ezt a barátommal olvastuk a neten) már nem tudom hol. Én még élek de azért többet nem próbálom ki.
2013. júl. 27. 11:30
 14/15 DarkLantern ***** válasza:
70%

Nos kedves utolsó a fehér izé a tükrön a leheleted által okozott párásodás volt. Amit a net ír az mindig igaz ez tény. Én egy anunaki vagyok, bezony ám. és mivel a neten van ugye igaz is.

A legenda igaz 4-5 Bloody Mary után totál filmszakadást kapsz, feltéve ha előtte rendesen alapoztál, és nem ettél sokat. Éhgyomorra jobban üt:)

2013. aug. 3. 09:54
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Bloody Mary csak egy legenda,mert én kipróbáltam,és látom,hogy még többen is kipróbálták,ahogy olvasgatom a válaszokat,és nem történt semmi.

Meg persze ott van a Google!

Ott több infót megtudhatsz Bloody Maryről.

És nyugodtan kipróbálhatod,nem fog történni semmi.:D

2014. márc. 9. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!