Igaz Bloody Mary legendája?
Figyelt kérdés
Én félek kipróbálni ezért kérdezem tőletek! Hátha valaki kipróbálta és még él! Csak normális válaszokat kérek és persze igazakat!2013. júl. 12. 14:05
12/15 anonim válasza:
Az Odaát 1.évadának 5.részében megölték,úgyhogy ezt már nem lehet kipróbálni.
13/15 anonim válasza:
Én már idéztem még 12 évesen és miután kimondtam megjelent valami fehér kis izé a tükrön...Úgyhogy nem tudom.De annyira érdekelt ez a legenda hogy jobban utána néztem. És egy nő tényleg meghalt emiatt (ezt a barátommal olvastuk a neten) már nem tudom hol. Én még élek de azért többet nem próbálom ki.
14/15 DarkLantern válasza:
Nos kedves utolsó a fehér izé a tükrön a leheleted által okozott párásodás volt. Amit a net ír az mindig igaz ez tény. Én egy anunaki vagyok, bezony ám. és mivel a neten van ugye igaz is.
A legenda igaz 4-5 Bloody Mary után totál filmszakadást kapsz, feltéve ha előtte rendesen alapoztál, és nem ettél sokat. Éhgyomorra jobban üt:)
15/15 anonim válasza:
Szia!
Bloody Mary csak egy legenda,mert én kipróbáltam,és látom,hogy még többen is kipróbálták,ahogy olvasgatom a válaszokat,és nem történt semmi.
Meg persze ott van a Google!
Ott több infót megtudhatsz Bloody Maryről.
És nyugodtan kipróbálhatod,nem fog történni semmi.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!