Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan idézzünk szellemet?...

Hogyan idézzünk szellemet? Illetve milyen veszélyei lehetnek?

Figyelt kérdés
arra lennék kiváncsi, hogy sikerült e már valakinek megidéznie szellemet és hogyan csinálta. Kiváncsiak vagyunk nagyon és mi is ki szeretnénk próbálni, de előtte mindenféleképpen érdekel, hogy mik a veszélyei. Előre is köszönöm a válaszokat! :))

2013. júl. 8. 16:33
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Egyszer idéztem.. NE CSINÁLD!

Én még nagyjából egy éve idéztem... este volt, nagyjából olyan 0:00 - 1:00 lehetett, nem emlékszem... egyedül voltam a házban, szüleim nem voltak otthon. Na szóval elkezdtem megidézni, de nem történt semmi. elmentem lefeküdni, és az ágyammal szemben van a szoba ajtó. Szememet bezártam, elaludtam... Éjjel 4-3 óra felé arra keltem, hogy a szobám ajtaja be becsapódott.. nagyon beszartam. Kimentem a szobámból, körülnéztem, de nem láttam senkit. A szobám egy folyosó végén van. A folyosóról halottam egy pukkanást a nappaliban, ahol a szellemet idéztem. A TV felett van egy polc, arról esett le egy faragott fa darab, amin egy Szent kép volt. Nem emlékszem mit ábrázolt. Azt hiszem Jézust vagy Máriát de nem mondom biztosra. ezután nem bírtam vissza aludni.

Több napig rémálmaim voltak.

NE IDÉZZ SZELLEMET!

2013. aug. 5. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!