A Magyar emberevő Honti gorilla létezik?
Itt lakok a Börzsönyben és ma rá akadtam üknagymamám régi dolgai között egy újságcikkre amiben arról írnak hogy egy emberevő gorilla Hont környékén embereket eszik meg . Több esetről írt az újság cikk pld . amikor egy nő kiment a kútra estefelé és nem jött vissza , másnap az erdőben találta meg az asszony lábait egy vadász .
Egy másik esetben pedig egy börzsönyi túrázó lerágott láb csontjait találták meg szintén Hont környékén .
Egy harmadik esetben pedig egy olyan ember hulláját találták meg aminek valamilyen állat megette a szívét . ( ennek az embernek csak a szíve hiányzott .
Az emberek akkor már rettegni kezdtek a cikk szerint a szörnytől és egy hegyi pásztor azt mondta hogy egy gorilla volt . Ekkor elnevezték a szörnyet Magyar emberevő gorillának .
A szörny létezik , létezett ? ha igen mi lett vele ?
A cikknek ezután vége nem tudom hogy ezután mi lett a gorillával .
Én hiszek neki!
Biztosan élt az üknagymamája 1972-ben,és igen, minden betűt le tudtak rendesen írni,csak az ő-t nem.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!