Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Hogyan beszélgetések a halott...

Hogyan beszélgetések a halott nagyapámmal és az anyukámnak?

Figyelt kérdés
Légyszíves normális válaszokat mert ez nekem nagyon fontos. Segítene valaki??

2013. jún. 21. 12:58
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
A helyesírási szótár megadja számodra a válaszokat, ó nagy utazó.
2013. jún. 21. 13:20
 2/6 anonim ***** válasza:
7%

fú baz*eg első.... Ti a nagy helyesírás szakértő senkiházik akik csak azt lesik kibe lehet belekötni valamibe...

És a válaszom!:

Sajnálom,de az ha az élők sorából eltávoztam akkor sajnos nem beszélgethetsz vele... Nekem nemrégiben halt meg nagyapám,és azóta is olyan az érzésem mintha figyelne valaki... Tehát lehet nálad is ez előfordul akkor lehet téged is figyelnek szüleid!

2013. jún. 21. 14:39
 3/6 anonim ***** válasza:
39%

Sajnos aki meghalt, azzal már nem lehet beszélgetni.

De mondjuk figyelni sem nagyon tudnak téged.

2013. jún. 21. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
68%

@14:39

Nem vagyok egy nagy "grammar nazi" de ez a kérdés annyira adja magát. :D

2013. jún. 21. 14:48
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is szeretnék valahogy beszélni a dédmamámmal de ez már lehetetlen :S szellem idézésre gondoltunk még de túl veszélyes.. és ki tudja léteznek-e szellemet vagy nem.. ki tudja h mit idézünk meg
2013. jún. 23. 10:19
 6/6 anonim válasza:
Én a kérdésre nemtudok válaszolni de anyit mondok az elsőn kivül mind normális emberek vagytok más azt mondaná eredj diliházba ,drogos vagy?stb szóval néz végig az ilyen kérdéseken miért nemtud mindenki ilyan normális válaszokat adni?
2013. jún. 29. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!