Mit láttam? Vagy mi történt velem?
Figyelt kérdés
Szegeden voltunk, meglátogatni az egyik ismerőseinket. Az ott lakó lány szólt, hogy folyton követi valami: a szeme sarkából egy csuklyás alakot lát, de ha megfordul, hogy megnézze mi az, eltűnik. Én is elkezdtem jobban figyelni, és sikerült egyszer megpillantanom. Tényleg csukja volt rajta, de csak a sötét körvonala látszódott. Belül teljesen átlátszó volt. És amikor hátranéztem, eltűnt. Úgy próbáltam meg megszabadulni tőle, hogy egy házilag összeeszkábált varázsigét mondtam el háromszor. Az árny hatalmasra nőtt, majd eltűnt. Azóta nem láttam.2013. jún. 17. 13:50
1/8 Gyémántlány válasza:
A lány mesélt neked valami hülyeséget, te meg megijedtél tőle, és jobban kezdtél figyelni ugye? Nyilván a jobban figyelés miatt láttál csuklyás árnynak valamit, ami nem is az volt, de a végén magad is elhitted, hogy az.
A varázsige, amiben nyilván hiszel, megszüntette a dolgokat, mivel a lelked mélyén azt hiszed, hatásos.
Az egyik általad kitalált dolgot egy másik általad kitalált dolog végül megszüntette, nem? Ne is foglalkozz vele többet! :)
2/8 A kérdező kommentje:
Én hiszek az ilyenekben, de szerintem igazad van ezzel kapcsolatban. Erre még nem is gondoltam :)
2013. jún. 17. 14:26
6/8 anonim válasza:
majd be szarok én szegeden élek azt semmit nem láttam 16 év alatt
7/8 anonim válasza:
Szerintem eltévedt a mátranováki fanyűvő.
8/8 anonim válasza:
slenderman!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:DXD
amúgymeg optikai csalódás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!