ReptoidLátnok kérdése:
Amikor mentális síkra térek elkaphatnak a tűz szellemei?
Figyelt kérdés
Egy ősi kelta könyvben olvastam a tűz szellemeiről, akik álmukban ölik meg az embereket. Úgy hallottam, hogy úgy lehet ellenük védekezni, ha citromlébe áztatod a lepedődet. Én ezt egy hete minden este megteszem, de nem hiszem hogy működik, mert hangokat hallok éjszaka. Aki tud segíteni az írjon minél előbb, mert félek.#szellem #mentális sík
2013. jún. 14. 20:44
11/13 anonim válasza:
vizezd be magadat az elriasztja őket mert a víz legyőzi a tüzet
12/13 anonim válasza:
Egy életre el lehet zavarni a tűzszellemeket, ha teliholdkor az utcán angolnaszemekkel teli hordóba állsz meztelenül, fejeden egy döglött kakassal, és minden arra járónak azt kiabálod hogy: ha te szellem vagy, hagyjál békén!
próbáld csak ki, garantáltan beválik.
13/13 anonim válasza:
12-es szepen megmutatta h mennyire ostobasag a kerdesed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!