Van valóság alapja a vámpíroknak?
Figyelt kérdés
Azon gondolkodtam,hogy csomóan mondják,hogy vámpírok márpedig nincsenek,meg stb..Már nagyon régóta az emberek legendáiban/mítoszaiban is szerepelnek vámpírok,különböző feljegyzések vámpírnak képzelt emberekről.Valami valóság alapja csak van az egésznek.Vagy rosszul gondolom?
Nem,nem nézek Twilightot (vagymit),és nem is egy 13 éves vagyok;)
2013. jún. 14. 20:31
11/14 anonim válasza:
Hát az óriásszúnyog! Onnan ered! :D
12/14 anonim válasza:
Pár hete elég szépen kiveséztük ezt a témát. Kizárt, hogy valami építő jellegű dolgot adjon hozzá valaki azon felül, amit már megtárgyaltunk.
13/14 anonim válasza:
Az ókori görögök sötétben vadászó, vérszívó szörnyekkel riogatták a gyerekeket, hogy ne kóboroljanak el esténként. Aztán ott van III. Vlad, az állítólagos "első vámpír" aki a kastély összes egerét összeszedette a szolgákkal, majd poénból felszúrta őket egy fapálcikára, márha éppen nem emberekkel csinálta éppen ugyanezt - lehet, hogy nem vámpír volt a hapsi, de minimum skizofrén.
14/14 anonim válasza:
Tényleg lehet valami valóság alapja de ha léteznek akkor tuti nem úgy ahogy leírják őket szerintem olyan 35%-a lehet igaz ennek az egésznek, pl: nem hiszem hogy félnek a fokhagymától stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!