Ezt mivel lehet magyarázni? Lehet hülye vagyok de fura dolgok történnek velem.
Tegnap ugyanis ülök kint a napozóágyban és a hintaágy elkezdett úgy mozogni mintha valaki ülne ott és hajtaná.még a kutyám is 2-3 méteres távolságból ugatta,mintha érezné, hogy van ott valami...
utána bejöttem.ülök a széken.a laptop be van kapcsolva és egyszer csak kinyílik a DVD meghajtója....
ma pedig csak úgy felborulnak dolgok....
Ezeket mivel lehet magyarázni?
Velem is történtek már hasonló dolgok. De senki nem hisz nekem. Egyszer egyedül voltam itthon, kint voltam az udvaron. S hallom, hogy bent a szobába csörömpölés van. Mintha poharak estek volna le, s törtek volna szét. Megijedtem, de beszaladtam, hogy megnézzem mi az. Mikor bementem minden a helyén volt. Semmi nem tört össze. Kimentem, megint hallottam. Többször bementem megnézni, de semmi. Akkor kirázott a hideg:-)
Történtek velem még ehhez hasonló dolgok.
Egyszer volt egy időszakom, amikor a Barátok közt szereplőiről álmodtam, de több éjszaka. Azt álmodtam, hogy egymást gyilkolták, minden vér, leszakadt végtagok. De minden éjszaka ez volt. Elmondtam itthon a szülőknek, és az egyik szomszéd is megtudta, azt mondta ez nem hülyeség, és jön hogy kiűzze a gonoszt a szobámból. Természetesen ezt nem hagytam ... Nekem ne űzzön senki se szellemet a szobámban:D Aztán pár hét múlva elmúltak a rémálmok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!