Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Ezt mivel lehet magyarázni?...

Ezt mivel lehet magyarázni? Lehet hülye vagyok de fura dolgok történnek velem.

Figyelt kérdés

Tegnap ugyanis ülök kint a napozóágyban és a hintaágy elkezdett úgy mozogni mintha valaki ülne ott és hajtaná.még a kutyám is 2-3 méteres távolságból ugatta,mintha érezné, hogy van ott valami...

utána bejöttem.ülök a széken.a laptop be van kapcsolva és egyszer csak kinyílik a DVD meghajtója....

ma pedig csak úgy felborulnak dolgok....

Ezeket mivel lehet magyarázni?

2013. jún. 14. 15:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Velem is történtek már hasonló dolgok. De senki nem hisz nekem. Egyszer egyedül voltam itthon, kint voltam az udvaron. S hallom, hogy bent a szobába csörömpölés van. Mintha poharak estek volna le, s törtek volna szét. Megijedtem, de beszaladtam, hogy megnézzem mi az. Mikor bementem minden a helyén volt. Semmi nem tört össze. Kimentem, megint hallottam. Többször bementem megnézni, de semmi. Akkor kirázott a hideg:-)

Történtek velem még ehhez hasonló dolgok.

Egyszer volt egy időszakom, amikor a Barátok közt szereplőiről álmodtam, de több éjszaka. Azt álmodtam, hogy egymást gyilkolták, minden vér, leszakadt végtagok. De minden éjszaka ez volt. Elmondtam itthon a szülőknek, és az egyik szomszéd is megtudta, azt mondta ez nem hülyeség, és jön hogy kiűzze a gonoszt a szobámból. Természetesen ezt nem hagytam ... Nekem ne űzzön senki se szellemet a szobámban:D Aztán pár hét múlva elmúltak a rémálmok

2013. okt. 13. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!