Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Zombik. Lehetséges?

Zombik. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintetek van már, vagy létre lehet hozni olyan vírust ami úgynevezett zombivá teszi az embereket ( NEM élőhalottá )? Ha hallottatok ilyenről, mit? Elég fura hogy már a csapból is zombi folyik...Mert szerintem ahogy fejlődik a tudomány bármikor létrejöhet egy apokalipszis. Értelmes válaszokat kérek mert tényleg érdekel! :)

2013. jún. 9. 19:57
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Állítólag régen a vikingek drog, valami gombás főzet hatására voltak olyan bátrak és vérengzőek.

28 nappal később zombijai vírus hatására agresszívvá váltak. Így kapcsolódik.

2013. okt. 20. 17:29
 22/25 anonim ***** válasza:
Máskülönben a zombi szó a vudooból származik-
2013. okt. 20. 17:32
 23/25 lálá1010 válasza:
51%
van olyan vírus úgy mevezeik krokodil drog az az zombi drog elkezd hámlani a bőrőd és tönkre mennek a szevrveid
2013. dec. 23. 13:34
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
A Krokodildrog eleve a húsodat szedi le rólad, nem a szerveiddel kezdi. Kívülről rohadsz el ,befele terjedve
2014. jan. 17. 23:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Ne már a földönkívülieket hagyjuk ki ebből:)

Viszont ha lenne zombiapokalipszis az most komolyan,tök jó lenne,vagyis nem lenne az de az egész világ együtt harcol fegyverekkel:D

(Nem én nem játszottam sose zombisat)

2021. aug. 4. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!