Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Zombik. Lehetséges?

Zombik. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Szerintetek van már, vagy létre lehet hozni olyan vírust ami úgynevezett zombivá teszi az embereket ( NEM élőhalottá )? Ha hallottatok ilyenről, mit? Elég fura hogy már a csapból is zombi folyik...Mert szerintem ahogy fejlődik a tudomány bármikor létrejöhet egy apokalipszis. Értelmes válaszokat kérek mert tényleg érdekel! :)

2013. jún. 9. 19:57
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nos igen..halott ember ugyebár nem kel föl szóval nem azokról a zombikról beszélek. Bár amúgy teljesen igazakat írtál de ha nem haragszol annyit megjegyeznék, hogy a vírusok mutálódnak és vannak olyan vírusok amelyik zombi féle tüneteket váltanak ki...bólogató-kór ( afrika ), veszettség. :)
2013. jún. 9. 21:58
 12/25 anonim ***** válasza:
92%

Irányítható hullát lehetne csinálni, de az inkább robot lenne, mint "zombi" (húsevő, fertőző halott).

Az elve az lenne, hogy elektromos impulzusokkal bombáznánk az izmait (a békaláb kísérlet). Csak itt folyamatos és célzott impulzusokat használnánk. Elvileg lehetséges lenne a mozgás, gyakorlatban is kivitelezhető lenne, de nem zombi lenne, hanem egy gép.

2013. jún. 10. 08:44
 13/25 A kérdező kommentje:
Igen, ez valoban igy van, bar engem inkabb a biologiai megkozelitese erdekel. Esetleges jarvany illetve virus kialakulasanak modja es eselyei. De koszonom a valaszokat jokat irtatok:) johetnek meg!
2013. jún. 10. 09:49
 14/25 anonim ***** válasza:

Afrikában van egy féreg ami ha az emberbe kerül eljut az agyba és ott szépen lassan elkezdi zabálni a szöveteket

Az elején olyan lesz az ember mint a zombi,hihetetlen agresszív,nem tud beszélni,utána pedig egyszerűen meghal

2013. jún. 10. 15:06
 15/25 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ezen a téren én szkeptikus vagyok, csak mert hogy a fenébe mozog ha nincs ami irányítja, vagy nincs pulzusa? Persze előfordulhat olyan, hogy egyszerűen megtámadja az agyát és emmiatt kannibál lesz valaki
2013. jún. 10. 17:01
 16/25 A kérdező kommentje:
Pulzusa van, mert nem élőholtak érdekelnek hanem esetleges betegség amitől nem hal meg csak olyan lesz mint pl. a 28 nappal később c. filmben.
2013. jún. 10. 22:08
 17/25 anonim ***** válasza:

[link]

egy dél-amerikai gombafaj,megtámadja a hangyák idegrendszerét,és zombivá teszi,a hangya elmegy egy a gombának megfelelő helyre,meghal,majd a gomba felhasználja a testét arra,hogy egy új gombatelepet hozzon létre

2013. jún. 11. 11:40
 18/25 anonim ***** válasza:
Én ezt valahogy úgy tudnám elképzelni hogy valami fertőzés amitől az ember megvadul, elveszti az eszét, és olyan mintha veszett lenne.
2013. jún. 13. 21:31
 19/25 anonim ***** válasza:
Épp pár napja találtam egy darazsat, amit rátettem egy bot végére. Az érdekessége az volt, hogy hiába mozgatta a lábait külön-külön, de nem akart elmenni. A szárnyaival meg csapkodott (habár a berregett szó talán helyesebb lenne, mivel a csapkodásnál gyorsabb mozgás), de nem szállt el. Csak volt a bot végén és ennyi. Egy normális rovar minimum elrepülne, de ez a csápja botját se mozdította. Lehet, hogy ez történt vele is.
2013. jún. 14. 08:20
 20/25 anonim válasza:
74%
Legenda vagyok!!!!
2013. jún. 16. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!