Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Új lény a földön? (Többi lent)

Új lény a földön? (Többi lent)

Figyelt kérdés
Képzeljétek el mi nap kimentem az erdőben és láttam egy poloszpunárit Aminek polipszerű keze van és nincs nemiszerve azt olvastam hogy jövőre megtámadják a földet az űrből.Remélem nemigaz mert akkór hivni kell az ellenálást.Vagy csinálok egy poloszpunári ellenállást

#Poloszpunitár
2013. jún. 4. 20:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Még ha vicces is lenne, de nem az....ilyenen nem tudok röhögni...ovodás szint

Tessék ez jobb:

-Nézd anya, galambok! Van nálad kenyér?

-Egyed kenyér nélkül!

2013. jún. 4. 20:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ez nem vicces...
2013. jún. 4. 20:31
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pedig tényleg jobb mint a tied! :)
2013. jún. 4. 22:59
 4/9 anonim ***** válasza:
#2: pedig valóban sokkal viccesebb, mint a béna kérdésed. Cseperedj még pár évet, és próbálkozz újra ezzel a humor-dologgal :)
2013. jún. 5. 11:40
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ja!
2013. jún. 5. 17:22
 6/9 anonim ***** válasza:

világvége? ugyan kérlek. tudom hogy létezik sokféle lény vagy földönkívüli és ÉN SOK TERMÉSZETFELETTI LÉNYT ISMEREK ami LÉTEZIK de erről is hallottam. ezt az egyik haveromnak egy rokona aki külföldön lakik és photoshop-al képeket csinál és ez az egyik amit csinált. háhá ezt bebugtad!!!

amúgy ha a google-be beírom a nevét csak a te kis nyomorúlt kérdésedet adja ki.és ki hinné hogy a kalibtenger kalózai 2és3-bol az a hogy is hívják XD

2013. jún. 14. 17:23
 7/9 anonim ***** válasza:
ezt kitaláltad nagyon látszik
2013. júl. 27. 13:15
 8/9 anonim válasza:
5# nem kalibtenger hanem kaRibtenger tanulj meg írni!!
2013. aug. 6. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Én meg tegnap láttam slendermant a hãzam elõtt
2015. júl. 13. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!