Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Mi a francnak jövök én ide,...

Mi a francnak jövök én ide, ha tudom, hogy attól amit itt olvasgatok úgy beparázom, hogy pisilni se megyek ha sötét van?

Figyelt kérdés

Nem tudom miért, de egy fél óra olvasgatás után már villanyt gyújtok, és egy-egy brutál kérdéstől... áhhh.

de igazából nem csak ebben az alkategórában, hanem a Parapszihológiában és az Álomfejtésnél is be*zarok, rendesen néha :S

2013. jún. 1. 23:39
1 2
 11/14 Dxeno ***** válasza:
mert unatkozol.
2013. jún. 3. 14:59
 12/14 anonim ***** válasza:

4-es válaszoló... -.- ezt muszáj volt pont ehhez a kérdéshez???

amúgy én is néha ilyen vagyok, mint Te, kedves kérdező.én ilyenkor azt csinálom, hogy nézek valami NAGYON vicceset, és akkor arra koncentrálok, így elfelejtek félni! :)

2013. jún. 4. 17:45
 13/14 anonim válasza:
24 évesen én is ezt csinálom... Már vagy fél órája paráztatom magam és egyre borzongatóbb dolgokat keresgélek:D:D Gyűlölöm magam, mindjárt jönnek a kísértet videók, aztán 0 alvással reggel meló-.-
2013. jún. 4. 21:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Hát, nem tudom, én röhögni szoktam ezeken.
2013. jún. 10. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!