Lattam ket voros szempart, mi lehetet?
Figyelt kérdés
Szexualis aktus vege fele megjelentek a fejembe ket szempar,ami fekete volt de korulotte tiszta voros,azonkivul az ismetlodott es nonfigurativ fej formajaban megjelent.Nem tudom mi lehetett az ,vagy csak bekepzeltem?2013. ápr. 16. 16:15
11/15 anonim válasza:
Az ördög feljött kukkolni, mert letiltották a Pokolban a Hustler TV-t, így házhoz kell mennie.
13/15 anonim válasza:
Osztálytársamnak is volt ilyenje hogy két vörös szempár állt az ablakánál amiből később egy test rajzolódott ki,de sztem egy démon.
15/15 anonim válasza:
Biztos káprázott a szemed. Nekem régen ez rendszeres volt és nagyon para dolgokat láttam. Álltalába sötétbe jött elő. Ha becsuktad a szemed úgy is láttad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!